One down - one to go...

Då var första inskolningsveckan avklarad och det har gått hur bra som helst. Idag lämnade jag barnen på dagis vid kl 9 och hämtade dom sen efter lunch vid kl 12. Det hade inte varit några problem alls och Isak hade inte varit ledsen en enda gång, mammas duktiga lilla prins! =)

Under tiden dom var på dagis så passade jag på att träffa Susanne, så skönt och bara få sitta och prata av sig i några timmar.
Är så glad att jag har så underbara vänner som finns där i vått och torrt.
Ni är guld värd!

Har inte alls varit på bra humör idag av diverse anledningar som jag inte tänker ta upp.

Men efter en dag av (nästan) bara skit så fick jag ett trevligt samtal från mitt gamla jobb. Dom ville att jag skulle jobba 50% (som eventuellt kunde bli heltid) i en månad. GÖTT.

Det gäller och ta dom chanser man får. Nu tar jag dagen som den kommer.
Kanske mer jobb?! Kanske börja plugga?!
Vi får se...


Inskolning

Igår hade Isak sin första inskolningsdag på samma dagis som syrran. Det känns superbra. 
Jobbigt är att det nu är ca en 30 minuters promenad till dagis och sen en förjävlig backe på hemvägen. Men då får jag ju iaf en timmes motion om dagen ;)

Även fast prinsen är väldigt mammig av sig så har det hittills gått bra och han har tom gått iväg med fröken och velat sitta i hennes knä.
Det som oroar mig mest är hans temperament och vilda sätt. Han inskolas tillsammans med en annan pojke i samma ålder. Idag hann Isak med att ta hans leksaker, knuffa och sparka honom, INTE ok!

Sen när resten av barnen kom in trodde min son dessvärre att han ägde placet och det blev dragkamp om leksaker, bitförsök och skrik, ujujuj...
Jag hoppas att han snart slutar med dom där fasonerna. Och såklart när han blir tillsagd så kastar han sig på golvet och gråter eller hittar närmsta sak att kasta i golvet.

Han och Leah är verkligen som dag och natt när dom befinner sig på förskolan, Leah är tyst som en mus och påtar på med sitt och håller sig undan bråk och Isak, ja som sagt...

Men det är ju tur att inte alla barn är lika, tänk va tråkigt det skulle vara! =)

Lite mer vill ha ;)





Blir så jäkla shoppingsugen när hösten närmar sig =)


Några bilder...

Jag och barnen drog till Lungre idag och tänkte även spendera natten här, så då passade jag på att ladda in lite bilder på deras dator. Men eftersom det är så jävla segt att ladda upp dom härifrån så får ni bara några stycken!







bilderna är från leksand, gröna lund och badbaljan...

 


Vill ha *hint hint*


                                        
 

Sjukhusbesök

Då har vi kommit hem från sjukhuset. Isak fick först ta blod och kissprov. Och så satte dom även in en kanyl i armen som dom skulle spruta in kontrast i. Han var helt vansinnig och bara skrek och grinade när vi var tvungen att hålla i honom så att sprutan träffade rätt =(
Efter det var klart så fick han lugnande medel upp i rumpan.

Sen fick vi gå ner för att göra njurundersökning och då började lugnandet att verka och han blev alldeles tung i kroppen och slö. Han var tvungen att få det för att man måste ligga alldeles stilla under undersökningen som tar ungefär 15 min.

Nu kommer vi inte få svar på proverna på några veckor men vi såg väldigt väl på bilderna på skärmen under undersökningen eftersom kroppen då blir mörk och njurarna samt urinblåsan blir ljusa. Vad vi såg så var hans vänstra njure (den som är opererad) dubbelt så stor som den högra. Efter operationen är det ju meningen att den ska gå tillbaka till naturlig storlek, dvs att dom ska vara jämnstora. Nu kan det ju vara så att den har gått ner som den borde, bara det att det är en bit kvar.
Men jag fick ändå en väldigt olustig känsla i kroppen att allt inte riktigt var som det skulle, men jag ska skaka av mig den känslan och låta proffsen sköta sitt jobb.
Det är ju klart att man nojar extra mycket när det gäller sitt älskade lilla barn.

Nästa besök på sjukhuset blir den 20 september, då för ultraljud.

Hemma!

Eller hemma och hemma, tillbaka till stugan iaf.
Nu har vi varit på våran lilla minisemester, först blev det leksand sommarland, sen ett snabbt stopp i Karlstad för att hälsa på Stefans bror och sen vidare till Stockholm, där vi hade turen att få låna familjen Lantz lägenhet, Tack för det söta ni! =)

Vi har verkligen haft tur med vädret på alla olika ställen med sol och 25-30 grader varmt!

Tänkte bara uppdatera lite men det blir ju så tråkigt när jag inte har några bilder att bjuda på men men.

Sen så känns allt mest jobbigt och stressigt just nu, lägeheten, jobb, sjukhusbesök, inskolning, ja det mesta alltså.


...Det är ju bra att man har fina grejer att se framemot också även fast det är långt fram i tiden ;)...

Väntan

Det var meningen att vi skulle åka på semester idag, men eftersom det är sånt jävla strul från vissa personer verkar det inte kunna bli så, förhoppningsvis tar vi oss iväg tidigt imorgon bitti.

I lördags blev vi iaf bjuden av Lena & Jocke  på båttur ut till verkön där det väntades räkfrossa, mums. Tack för det, ni är underbara! <3
Även stort tack till mina fina föräldrar som tog barnen vid så kort varsel. <3

Sen så kan jag meddela att vi nu har bott här i en veckas tid och fortfarande är det ingen som satt foten i våran lägenhet, suuuuuuuck...


Eclipse

Igår gick jag och min "lillasyster" Anna på bio, så då fick jag äntligen se älskade Twilight. Så nu längtar jag ju såklart tills fyran kommer, vilket jag inte har nån aning om när det är. Nån som vet?

Igår på dagen var vi hem till lägenheten för att hämta några grejer, tror ni att dom hade börjat med golven, Nej, fan heller! Vad sur jag blir, nu har vi bott här sen i tisdags, helt i önödan, fan, fel och få tummen ur!?!?

Nu har vi även fått en tid på dagvården åt Isak. Så onsdagen den 18/8 ska vi till sjukhuset för njurfunktionsundersökning + provtagning. Känns jätteskönt och få det gjort. Jag är helt säker på att allt kommer se toppen ut, (nått annat tänker jag inte ta) =)

Jag kan tyvärr inte ladda upp några bilder eftersom jag inte har nån aning om vart sladden till kameran är.

Ha en bra dag allihopa.

Suck it up...

Japp, då var man numera stugboendes, det suger minst sagt!
Känns ju inte sådär jättespännande att bo i en stuga i sin egen stad direkt.
Ni borde inte prova på det.
Jag hoppas att renoveringen går fort men det lär ju inte bli så med min (o)tur!

Det känns jättejobbigt att veta att vi fortfarande kommer att bo här när det är dagisdags med tanke på att det blir typ 10 gånger längre att gå (kanske överdriver längden lite men skitsamma!)
Jag får ju iaf lite motion då =/

Till veckan tänkte vi iaf åka söderut på en liten semester.

....

Less!

Det är så mycket som händer nu så jag har varken lust, tid eller ork till att blogga!

Återkommer när jag känner för det...

RSS 2.0