Jinx

Man ska aldrig säga att det går bra, du får tänka det men säg det för fan inte!
Så verkar det funka för mig iaf!

Igår berättade jag för pappa att Isak minsann hade sovit sååå bra dom senaste nätterna och jag hade inte behövt gå upp o göra välling en enda gång!
Damn it, det skulle jag ju såklart inte ha sagt!

Kvällen och natten var helvetet personifierat, nja kanske inte riktigt men trött och less var jag.
Kl 23 igår kväll somnade lilla älsklingen efter två flaskor välling och en timmes skrikande, sov som en ängel till kl 0:20 då han vaknade, skrek, åt välling och somnade om. Mellan kl 3-4 nångång (tiden känns luddig såhär i efterhand) vaknade skrek lite, fick nappen, somnade om!
Kl 6 var det -Gomorgon mamma, nu är jag pigg och vill kliva upp, ja just det, jag har skitit ner mig också, sorry!

Jaja dagen började ju bra vi får väll se vart den slutar!

Today so far...

Pappa kom förbi en sväng för att mysa lite med barnbarnen och bara för att han är så snäll så gjorde jag hamburgare och strips till oss!

Vi idag!

 


Sliten

Känner mig trött och sliten, jag har inte haft egentid sen i oktober när jag hade min tjejfest, så nu på lördag ska mamma och pappa ta barnen så får vi se vad jag hittar på!

Vi är även bjuden på Liams 1-årskalas på lördag! Isak hade ju feber så sent som igår så jag hoppas att även han är på bättringsvägen så vi kan gå på kalaset!
Jag hör av mig idag Lena ;)

Jag älskar den här låten den är så fin och sorglig!

 




gåträning

-Titta mamma Isak kan gå! skriker Leah förtjust när hon försöker hjälpa honom med detta! Nja det gick ju sådär dom hamnade tillslut i blomman men var lika glad för det ändå! =)



morgonmys...

Natten har varit bra men nu på morgonen hade Isak feber =(
Så det blir till att mysa hemma idag och jag tror att Leah ska få vara hemma från dagis imorrn också, känns lite onödigt att gå dit bara en dag när hon precis har varit sjuk, jag vill ju inte att hon ska åka på nått nytt lagom till helgen!

Nu tittas det på barnprogram eller Leah tittar, Isak brukar inte tycka det är nån höjdare, och frukosten är intagen, nu väntar jag bara på att Isak ska lägga morgondumpen i blöjan så ska han få sova en stund sen eller ja först ska han ju få en ny blöja såklart ;)!

Morgonmys framför barnkanalen!


Ni missar väll inte att det är finalvecka i Robinson, ni som nu tittar på det!
Ikväll är det kl 20
Imorrn kl 20
Och på lördag kl 20

spännande...

Kvällsmys

Leah sitter och myser i soffan, hon är lite hängig idag men kommer nog vara vaken iaf några timmar till eftersom hon sov tre timmar idag och så är hon ju även en kvällsmänniska och det är inte många gånger hon somnar innan kl 21!
Isak däremot gnuggar ögonen så nu är det dags för välling och sängen!

Mina gofisar lite småtrötta!


Pappa/moffa kommer snart hit och myser lite med barnen eller Leah iaf, Isak kanske hinner sluta sina vackra blå ögon för dagen! =)

 


Jävla skitdag!

Känner mig irriterad idag, lägenheten ser ut som ett bombnedslag as usual, ungarna har skrikit och/eller grinat 95% av dagen, Isak blir tokig så fort jag rör mig och hänger efter benen mina!

Jag hade en bra plan för dagen som såklart gick åt helvete! Leah har varit hemma från dagis idag eftersom hon har haft feber.
Isak sov som vanligt på förmiddagen och sen till lunch vaknade han och Leah höll då på att somna i mitt knä så jag gav dom mat och packade ner dom i vagnen och gick ner mot stan i hopp om att Leah skulle somna i vagnen istället. Och så skulle jag gå och köpa ett nytt läppstift, men klart som fan var Make up store avspärrat eftersom det ligger i huset som brann fast affären såg ut som vanligt, jävla skit, hur ska jag nu överleva ;/
Leah somnade självklart inte, så vi begav oss hemåt igen, efter ytterligare nån timmes skrik så somnade dom nu båda två, hmm så lämpligt nu när Stefan snart kommer hem och vi skulle vara klara att åka och handla kl 15:30 men jag tänker fan inte väcka dom, suuuuuck....

....



Sötpruppen min!!!



Exposed

Dom som känner mig vet att jag är lite smått läppstiftberoende, ja, jag känner mig lite naken, rädd, nervös utan det, eller rent ut sagt exposed! ;) 

Just nu använder jag den här färgen

Men är lite sugen på nån av dom här istället

Sen vill jag även köpa ett sånt här för dom lite mer festliga stunderna! =)


Alla läppstift kommer från Make up store

 


God morgon måndag!

Igår somnade Isak kl 20 , jag och Leah somnade kl 21, gud så skönt det var att gå och lägga sig så tidigt!
Sen vaknade vi kl 6 av Isak, hör och häpna pojken sov kl 20-06 nonstop, inte ens nappen behövde jag stoppa in!
Blev lite brydd i morse och var tvungen att tänka efter så att det verkligen stämde, jorå, vällingflaskan stod orörd i köket! =)
Däremot Leah har vaknat flera gånger inatt och velat dricka vatten och då har hon även kännts lite varm och täppt i näsan. =(
Fast det var ju bra mycket skönare att det var hon som vaknade för då slipper man kliva upp eftersom vi alltid har en flaska med vatten brevid sängen coh dessutom så somnar hon alltid om på en sekund efter att hon har druckit!

Idag blir vi nog bara hemma, jag tror att pappa skulle komma förbi en sväng och leka lite med barnen, då kanske jag kan passa på och vika lite tvätt som har legat i påsar i en vecka nu =/
Jag tog ju reda på två Ikea-kassar nytvättade kläder dagen efter vi tvättat men det är fortfarande två kvar och nu har jag dragit ut på det för det är ju så tråkigt men idag ska det bli gjort!


Söndag 24/1

Igår fick Leah 40-graders feber och var kokhet, men hon sov som vanligt bra inatt och idag är hon mycket piggare och inte alls så speciellt varm. Det var väll nån febertopp "bara"!
Jag hoppas dom slipper bli sjuk mina små gryn!

Inatt var Isak vaken mellan kl 1-3 och tokskrek nästan hela tiden så jag är helt slut i huvudet idag! Jag hoppas att han snart kommer i en bättre period så att jag kan få sova hela nätter, så kanske jag blir en glad mamma istället för en surfitta! ;)

Nu håller Stefan på att lagar spagetti och köttfärssås, sen ska jag titta på The Hills, The City, How I met Your Mother och I en annan del av köping trots att dom två sistnämda programmen krockar lite, aja vi får väll se hur mycket barnen låter mig kolla ändå! ;)

Nu blir det middag!

Ses...

mammig!

Idag klev vi upp i bra tid (7:30) så nu känner jag mig iaf hyffsat pigg även fast jag vet att tröttheten kommer att slå till senare idag men då kanske jag kan passa på att lägga mig en stund!

Isak är ju som sagt väldigt mammig, det är bara jag som gäller, mamma är bäst! ;)
Men när det väl går bra att leka utan mamma då är han överallt, han är som ett litet vilddjur, och det han älskar mest är att klättra, han klättar upp på allt han hittar, stolar, bord, soffa, u name it. Så man får verkligen hålla koll på busungen!

Eftersom jag är i Lungre så tänkte jag att ni får se en massa bilder på mig och mina syskon när vi var små istället, jag tycker det är så roligt med gamla kort, så enjoy!

Syrran var verkligen en tomboy när hon var liten, därav hennes pojkaktiga frisyr, jag däremot var väldigt "tjejig" =) (Brorsan var en bråkstake!)

Jag tror att bilderna är från 1991

 
Picknick på gården



Syrran & Jag (den lilla bebisen är mammas kompis dotter)



                                               
Jag och Marre                    
fick ofta likadana                
kläder, tjusigt värre!
Haha


 
 Jag, syrran, brorsan & våran kusin Henke
 slavar för brödfödan uppe i stugan ;)




Och här är vi syskon 2010...

Lillasyster, Storebror, och mellanbarnet jag!


                                    


Titta på mamma och skratta...

...KLICK!


Later...

Isak envisas med att vakna före kl 7 varje morgon, aja bara att gilla läget!

Idag åker vi till Lungre för att vara hönsvakt eftersom mamma & pappa ska till stugan i Storlien!

Skulle ju vara mysigt med en riktigt god fredagsmiddag med bara oss fyra men vad? hmm, får nog suga lite på den!

Jaha vad händer annars då? alldeles för lite för att vara värt att nämnas!

Jag återkommer!

Dagens...

frukost!

Duktig jag!

Japp idag har jag varit duktig, istället för att lägga mig och sova tillsammans med min son på förmiddagen när Leah var på dagis har jag hunnit med följande:

*Plockat undan allt skräp som låg och drällde i hela lägenheten a.k.a bombnedslaget
*Dammsugit
*Diskat
*Lagat middagen, så vi slipper tänka på det sen!
*Vikit tvätt
*Rensat kylskåpet

Ja thats it, inte så illa!

När Stefan kommer hem ska vi slänga i oss den färdiga maten och åka och handla för nu ekar det tomt bland matvarorna!

Tidiga mornar sucks!

Jag fattar inte vad det är med min sistfödda, igår vaknade han kl 5:30, jag satt och gungade honom i sängen i ca en timme i hopp om att han skulle kunna tänka sig att knoppa igen, men min plan fick bara motsatt effekt, han blev tokarg började skrika och väckte således även storasyster sin!

Idag tyckte han att han kunde ta en sovmorgon och sov "ända" till kl 6:00! Det kan ju även nämnas att han vaknar ett x antal gånger på natten och kan även då vara vaken 1-2 timmar, käka lite välling, skita lite, skrika lite och irritera en väldigt trött mamma!

Jag tycker att barnen ska kliva upp tidigast kl 7! Det är iaf en human tid!

Så här har det aldrig varit med Leah, hon började sova hela nätter ganska så tidigt och nu tar hon mer än gärna sovmorgon och ligger till kl 9-10 om hon får! Men som sagt alla barn är ju olika och Isak kommer ju någon gång, förr eller senare sova hela nätter även han!
Det är bara att stå ut!

Min sovande prins =)

Fast i paradiset

Jag är helt inne i Paradise Hotel, synd bara att det börjar närma sig slutet =(
Jag fattar inte vad den där Pontus gör där, han verkar ju helkonstig, helt fel ställe för honom!
Sen vet jag inte riktigt vem jag hoppas vinner, jag har tyckt om Stefan och Erika men sen förstördes lite av det när Stefan drog över två brudar på samma kväll! Hmm, nä Christoffer kanske kan få vinna, det var tur att han inte rykte ikväll!

Sen undrar jag när Grey`s Anatomy, Desperate Housewifes, One tree hill m.m har säsongsstart, börjar få lite abstinens nu, det är på tok för lite serier på tvn för min smak ;)

Förövrigt håller jag mina tummar på att få sova en hel natt utan att kliva upp ur sängen, men jag tvivlar starkt på att det kommer hända =/

Nu blir det sängen, godnatt!


Funderingar...

Isak har ju inte börjat gått än, visst han går längs möbler och väggar men att släppa taget och balansera själv är inte att tänka på, och det känns som att det kommer dröja innan han tar sina första stapplande steg all by himself! Då till min oro, tänk om detta minnesvärda ögonblick sker när han har börjat på dagis och jag missar det!? Nej, vad ledsen jag skulle bli, hoppas att han börjar gå innan dagisstarten men det vet man ju inte, han kan ju börja gå imorrn eller om tre månader, ingen vet ju när han bestämmer sig för att ta utvecklingen ett steg längre!
Leah började gå när hon var 10½ månad, Isak är nu 11 månader, men alla barn är ju olika, det är inte det att jag har bråttom eller så men jag vill ju såklart inte missa det och på ett sätt skulle det kännas bättre om han kunde gå när han börjar på dagis för då skulle han inte kännas lika liten, som en bebis, utan som en liten kille! Och då skulle iaf jag känna mig lite lugnare vid dagisstarten!

Sen har jag kommit på ett litet minus med att vara föräldrarledig, man går och småäter hela tiden, helst sötsaker, eller är det bara jag!?
Varje kväll tänker jag att imorrn då ska jag sluta äta massa skit men icke! Karaktär, vad är det?!

Mikaela sluta ät choklad du blir bara fet(are)!
Hmmm en vacker dag ska jag sluta! Kanske imorrn ;)

Vila

Jag känner mig helt slut i hela kroppen, så därför styrde jag och barnen kosan emot Lungre igår morse för att ladda batterierna lite!
Idag var min pappa ledig från jobbet så då passade jag på att sov i sammanlagt 3½ timme, först tillsammans med Isak och sen Leah medans pappa lekte med den som inte sov. Fast jag skulle lätt kunna sova ett dygn till, minst, men det går ju inte!
Tack pappa för hjälpen, du är bäst!

Farmor 75 år!

Ja, igår var vi ju som sagt hos min farmor som fyllde år, jag glömde ju såklart kameran hemma men syrran har skickat lite bilder men glömde ju att skicka på födelsedagsbarnet själv, jaja!

Här är iaf lite pics from the partey...

Marielle, Mattias, Mamma, Mikaela, Isak också Leah på golvet


Leah, Marre, Matte,Micka & Isak


Syrran, brorsan & jag!


Isak & Leah


Isak, moster marre & Leah


Leah matar Isak med glass


Syrran & jag


Klicka påbilderna om ni vill ha dom större!

Pappa & Stefan jobbade och Elias var hos sin pappa, det är därför dom inte är med på några bilder!


Tråklördag!

Jag har varit uppe sen kl 6:30 imorse, känner mig trött och less och har ont i huvudet men inga alvedon och orkar inte klä på mig för att gå till macken o köpa.
Fast jag har sminkat mig, hmmm undrar varför?! blä, va dagen blir tråkig när man vaknar på fel sida och dessutom alldeles för tidigt!

scary

Jag hade skitit på mig om jag såg en sån här skutta omkring i en hage nära mig!

Långsur

Isak ville ha välling två gånger inatt och så sket han på sig en gång. Leah kissade även ner sängen inatt, jag tror att blöjan måste ha suttit lite snett.
Så det blev ett jävla massa springande inatt så idag är jag trött, igen!
Inatt när Leah vaknade började hon även prata om att Elias bet henne när dom var hos momma och moffa, detta har således faktiskt skett men jag kan ju nämna att det kanske var ca 2 månader sen och Leah pratar om det varje dag, vi får väll se om hon kommer över det snart och kan gå vidare med livet ;)

Dagens tips: Håll dig på god fot med Leah ;)


Idag håller vi oss inne och myser, sen på eftermiddagen ska vi gå ner till min farmor som fyller 75 år idag!

Sen är det helg igen och halva januari har redan gått!!!

Det bästa jag någonsin gjort...



!!!!!!

-22

Nu går Leah på dagis igen och hittills har hon blivit ledsen när hon har blivit lämnad men sen kommer hon snabbt över det och leker på bra! Men det känns ändå jobbigt och lämna henne men jag har ju inte så mycket val för snart börjar ju även Isak på dagis och jag får förhoppningsvis ett jobb så då måste hon ju vara där och det blir ju bara värre ju längre man drar ut på det!

Apropå Isak och dagis så ringde jag till kommunen häromdagen för att fråga hur det gick med hans plats eftersom vi inte har fått hem nått brev än. Hon jag pratade med sa att det var fullt på Linnean och dom andra förskolorna vi ville ha så hon frågade om vi skulle föredra Mosippan (Körfältet) eller Odensala, jag valde Mosippan.
Men jag fick en stor klump i magen när jag hade pratat med henne även fast det var väntat att han skulle få plats på ett annat dagis så känns det skitjobbigt, både för hans och Leah`s skull! Fan också, men det är väll bara att göra det bästa av situationen för han kommer ju förmodligen att gå där till iaf Augusti!
Åhh vad jag önskar att jag var rik så att jag kunde vara hemma med barnen hela livet! =)

Idag var det jättekallt igen, så trist, men det är iaf jättefint ute när träden är alldeles vita och solen skiner!

Bjuder på några bilder sen i söndags då vi var och bowlade och käkade på Max

Leah och momma kastar iväg klotet, och syrran till höger tar också kort!


Leah & Elias leker på MAX


Isak fick smaka strips för första gången, det var riktigt gött!


Nyklippt Isak

Idag gick Isak till frisören för första gången och det gick mycket bättre än väntat tack vare några rullrån =)
Moster Marielle gjorde ett superbra jobb och han blev så fin våran lilla kille!
Så gå till henne om ni vill fixa barret, hon tar mer än gärna emot nya kunder, stora som små! ;)

Före


Efter


Snyggaste killen i nya frillan =)


Klippning!

Barnen leker och bråkar omvartannat och Stefan är hemma hos Mårten och Annika och säger hejdå för idag åker dom till värmen i Australien, jag e bara liiiite avundsjuk! ;)

Sen är det dags att klippa Isak`s hår igen, det växer som ogräs och är helt galet långt i nacken, eller nu tog jag väll kanske i lite men det behöver definitivt toppas och det ska syrran få äran att göra helt gratis nu när hon är frisör och allt ;)



Håret hänger även ner i ögonen igen, ja ni ser ju själva! =)


Nä nu får fan Stefan se till o pallra sig hem!


Härligt väder!

Ja jädrar va härligt väder det är idag! Äntligen är det humant att vara ute igen =)
Vi har nyss varit på BVC och nu väger Isak 8710 gram och är 75 cm lång, han är inte sååå stor men alldeles perfekt!
Nu sover Isak och jag ska snart göra nån lunch, Leah ville ha korv så det får väll bli så då tillsammans med makaroner!

Igår blev vi bjuden på bowling och sen även middag på MAX av mina snälla föräldrar, tack! Leah tyckte att det var jättekul att bowla och satt snällt på en stol och väntade när det inte var hennes tur, sötprupp!

Ja vi får väll se vad den här dagen har att erbjuda, grymt trött är jag iaf =/

Later...

Föda barn & bollar!

Idag mådde Stefan bättre så då åkte vi upp till torvalla för att hälsa på Henke, Linda och Miio. Leah älskar att vara där och ville helst inte åka hem fast absolut inte stanna kvar utan mamma och pappa heller ;)

Jag fick äntligen se deras förlossningsfilm och självklart fällde jag några tårar, älskar att titta på sånt!
Jag skulle vilja utbilda mig till barnmorska men jag kanske är för blödig för det yrket om jag ska hålla på och lipa varje gång en unge kommer till världen =)


lets dance

Det blev en halv film igår, sen orkade inte jag nått mer och gick o la mig istället!
Ikväll är det iaf Lets dance som gäller, spännande! Sen var det inte så mycket annat roligt på tvn ikväll, så vi kanske kör en hel film då istället! =)

Nu är Stefan ute med hundarna och skulle åka o köpa dricka till kvällen, sen så känner han sig lite klen och alla vet väll hur karlar blir då, min är t.o.m värre än så, vi får väll hoppas att han överlever natten ;)

mums!

Min middag/kvällsfika =)


Det har än så länge inte blivit nån fler kräkincident så jag håller mina tummarna för att det inte kommer att bli det heller!

Just nu väntar jag bara på att barnen bestämmer sig för att somna snart så kanske man orkar se en film ikväll!

Later...


Vad fan är det för fel? (Äckelvarning)

Inatt spydde Isak ner hela sängen och sig själv igen och några timmar efter det även mig :/
Innan det hade han inte kräkts sen mitt på dagen i tisdags!
Och igår åt han som vanligt hela dagen och var pigg i övrigt.
Nu har han kräkts ända sen i lördags och oftast går det ca 1 dygn mellan spyorna och då får han även i sig välling och lite mat däremellan!
Först trodde vi ju att det var magsjuka men nu känns det inte så, jag menar har man magsjuka så spyr man ju en eller två dagar och sen blir man ju bättre.
Nu kommer det i intervaller, han kräks, sen äter han och mår bra och sen 24 timmar senare börjar det om igen och nu är vi inne på femte dygnet?!
Våran BVC-tant var också brydd och tyckte att det lät konstigt!

Jag började fundera på om han kanske har fått i sig nått när vi inte har sett men vad ska det kunna vara?!
Jag tänkte vänta ett dygn till och blir det inte bättre så ringer jag barn igen och då får dom göra nått åt saken, han måste ju få i sig näring och även kunna behålla den!
Dom första dagarna hade han även feber.
I tisdags var han lös i magen och jag bytte säkert tio bajsblöjor!
Igår bajsade han bara en gång sent på kvällen.
Igår luktade även hans rapar precis som hans bajs!?

Tror ni att det är magsjuka eller vad tror ni?

Dagens!

Dagens middag

Dagens Leah

Dagens Isak


Paradise Hotel

Tyckte att det var tråkigt och väldigt förvånande att Annelie åkte ut ur paradiset igår, dom verkade ju så kära hon och Kristoffer! Jag vill ju faktiskt se lite puttinuttigt mitt i allt drama men men!
Tyckte att alla tjejer gjorde konstiga val och jag hoppades verkligen att strippan skulle åka!

Tycker att det är bra att det är dubbla avsnitt nu, fast å andra sidan så går programmet bara på måndagar och tisdagar!? Det suger! Tv-nörd som jag är ;)


bajs...

Igår kräktes inte Isak nått mer förrens idag till lunch då det kom ännu en kaskadspya, WTF?!
Jag ringde barnmottagningen eftersom vi tyckte att det var konstigt att det kan gå nått dygn och sen spyr han igen och så har det varit sen i lördags! Men dom sa att det inte var någon fara så länge han är pigg och får i sig vätska, så vi skulle höra av oss igen om det blir värre eller helt enkelt vägrar bli bra!
Nu har han blivit lös i magen också, alldeles knallgult är det, bajset alltså ;)
Och så lite feber på det, stackars lillprinsen =(

Igår började paradise hotel igen, nice, och jag måste ju bara säga att den nya deltagaren var en riktig ho!
Men bra tv blir det!

perbullan

Isak är jätteslö och vill bara dricka en massa vatten och blir jättesur när det tar slut, men jag vill inte ge han för mycket heller eftersom det mesta kommer upp igen!
Leah däremot är pigg och glad idag och har nyss skalat och ätit två ägg vilket hon älskar!
Nu ska jag snart steka potatisbullar och bacon så äter vi det till lunch tillsammans med keso och lingonsylt,mums va gött!


Magsjuka!

Hatar magsjuka!
Jag mådde ju som sagt illa hela fredagen och lördagen men trodde ju att det berodde på kinamaten, tydligen inte!

I lördags kom Sara, Mange och Melisia och hälsade på innan dom skulle bege sig hem till stockholm igen. Vi åt tacogratäng och kollade på baksmällan (den var jättebra)
Isak fick välling och somnade vid 20:30, ca en timme senare vaknar han och kräks ner hela sängen, och så fortsätter det hela natten fram tills tidigt igår morse. Sen kräktes han inte något mer på hela dagen igår och jag fick i honom lite gröt och välling eftersom han var hungrig.
Sen fick han välling vid kl 20 igår kväll och somnade för att sedan vakna kl 21 och då var han vaken i några timmar, sen när jag äntligen fick honom att somna om vid kl 00 så vaknar han till och kräks ner hela sängen igen, suck.
Sen sov han resten av natten och drack en massa vatten när han vaknade för att han var så törstig och vattnet kom väll upp för ca en timme sen =(
Stackars lilla gubben min, nu räcker det med spyor tack! Och jag hoppas för allt i världen att Leah slipper bli sjuk!

Lite bilder tagna innan sjukan kom!


Isak såg ju inte så jättepigg ut ser jag nu! =(

Här är Leah igår när hon och Stefan var ute med hundarna, hon ser ju desto piggare ut! =)


2/1

Jag har sovit tillsammans med Isak en sväng nu på morgonen men det hjälpte föga, jag är fortfarande trött och helt jävla slut i kroppen =(

Igår åt vi kinamat till middag och efter det så blev jag jätte illamående, jag var tvungen att springa in på toa med kräken i halsen men lyckades att hålla tillbaka den, jag hatar och spy! Idag mår jag fortfarande lite illa så jag vet inte om det var maten det var fel på!? Jag vågar nog inte äta upp resterna iaf!

Stefan var och hyrde film igår, det var nog sista gången han fick göra det, inte för att vi har sett dom än men jag anar att det inte är några guldrullar! Nä, ska det bli riktigt gjort får man nog göra det själv ;)

2010

Gott nytt år alla!
2009 var minst sagt ett av dom bästa åren i mitt liv, året då min älskade son föddes! Jag hoppas att 2010 även det blir ett bra år, dock kommer det nya året inte bjuda på några fler barn, iaf inte från mig ;) Men säkert mycket annat skoj!

Nyårsaftonen spenderades hemma hos våra underbara vänner Lena & Jocke och deras barn Tindra och Liam. Vi hade med oss Leah men Isak fick vara hemma hos momma och moffa och mysa!
Vi avnjöt en god middag och gick sedan ut för att skjuta lite raketer så att barnen fick se, men som väntat tyckte Leah inte alls att detta var någon höjdare och ville gå in direkt efter första smällen, Tindra och Liam var inte heller överförtjusta =)
Jag lyckades även detta året att somna innan tolvslaget i samband med att jag la Leah för natten, men eftersom alla misstänkte just detta så kom Stefan upp och väckte mig på en gång så även jag fick skåla in det nya året!
Sen spelade vi spel och åt och drack gott och jag lyckades vara vaken ända till kl 3, rekord!?

Leah tyckte att det var en bra idè att sminka sig lite innan vi skulle gå bort på middag! =)

 


RSS 2.0