Leah 3 år!

Grattis våran lilla prinsessa på din dag!


Kalas

Nästan hela helgen har bestått av barnkalas, igår var vi till Tindra för att fira hennes treårsdag...




Efter att det var klart åkte vi hem för att städa och baka och idag var det dags för Leahs kalas...








Är helt slut efter den här dom här dagarna och skulle säkert kunna sova en vecka i sträck men det är bara till att ladda om för det är ju faktiskt imorgon som Leah fyller år, så då väntas mer besök, presenter och fika!

Tack alla fina för denna helg!



Vissa borde INTE få bli föräldrar...

Exempel 1

Exempel 2



Stackars oskyldiga barn! =(

Stress

Den här dagen har varit ett enda långt stressmoment känns det som. Vi var inte hemma förrens kl 18:30 och barnen fick då en väldigt sen middag. Isak som vanligtvis brukar sova den här tiden är fortfarande vaken, jaja det är ju ändå fredag.

Känns som att hela helgen kommer bli lika stressig den. Imorgon ska vi på Tindras 3-årskalas, sen blir det hem och städa och baka. På kvällen kommer förhoppningsvis Sara förbi en sväng så jag får surra lite med henne. På söndag är det dags för Leah`s kalas. Och på måndag, på hennes födelsedag blir det ännu mer firande då släkten kommer. Ojoj kommer vara helt slut efter dessa dagar, jag som redan är sååå trött!

Igår var jag ju som sagt och såg Sex and the city 2, den var väll inte nån jättehöjdare, dessvärre. Första halvan av filmen var bäst, sen blev det lite too much och b-komedi varning tyckte jag. Den får betyget 3 av 5 möjliga.

Och sen då, hur jävla surt är det inte att Sverige INTE gick vidare till den stora finalen i ESC. För första gången någonsin i sveriges i historia har vi inte en chans att vinna. Fan jävla skitlåt. Nu känns det ju helt meningslöst att titta på lördag. Det som annars brukar vara en av årets tv-höjdpunkter!

Busschaufför #2

Det var den dagen det, eller dagen är ju inte slut än. Men jag slutade jobbet kl 13 och hämtade då ungarna så vi kom hem ca 14:30, phu!
 
Jag åkte buss upp till körfältet när jag skulle hämta Isak på dagis och eftersom jag då åkte utan vagn så var jag ju tvungen att betala, (va fan liksom ;)

Iaf så surrade jag lite för mig själv:

Jag: Hmm, ja resmsan ditåt ja...
Klämkäck busschaffis: Ja, det gick ju bra det där!
Jag: Jomenvisst sörru
KB: Höhö, nu tog jag alla dina pengar och tänker dra till bahamas i helgen
Jag: Men va härligt, det bjuder jag på!

Hah, Jag kan lova att mina pengar inte räcker till en tripp till Bahamas, högst till Sundsvall om han har tur ;)



Ikväll ska min kära Susanne bjuda mig på bio (tack för det gulle du!)
Ni kan ju gissa vilken film det blir?!



............................. Wait for it..................






































Ohh yes =)

En busschaufför...

Va roligt det är när man träffar trevligt folk som är lite serviceminded och uppenbarligen hamnat inom rätt yrke.

Som idag när jag skulle åka med bussen från Isaks dagis, då var det redan en vagn ombord och så skulle jag (med tvillingvagnen) och en till vagn på och dessvärre blev det för trångt, så då erbjöd sig tanten med ena vagnen att kliva av och gå istället, men serdu det kom inte på fråga tyckte den kvinnliga busschaufören som klev ur sitt säte och kom bak för att hjälpa till.

Och så sa hon,- Inte ska du behöva kliva av heller, ni får stå i gången, fast egentligen får man inte göra så men Schhh säg det inte till nån! Och så skrattade hon lite och körde vidare.


Allt ordnar sig...tillslut

Det verkar ju faktiskt som om allt kommer att ordna sig, förr eller senare. Det gäller bara och ta dagen som den kommer och inte oroa sig allt för mycket om framtidens bekymmer, det går ju ändå inte att göra nånting åt dom just nu.
Andas in och andas ut, mitt magont börjar avta lite, just pga av jag känner att jag måste börja se till allt som är bra istället för att bara titta på det som går åt helvete!
När saker och ting strular till sig, då får man se till andra lösningar.

Måste man leva snålt en månad eller två, jamen so what, vilken småbarnsfamilj gör inte det liksom. Huvudsaken vi har mat på bordet!

Måste vi trycka in oss hemma hos mina föräldrar i en månad eller så, jamen so what. Huvudsaken vi har tak över huvudet.

Vi har friska barn, fina vänner och släktingar som alltid som alltid ställer upp, det är fan inte illa!

Poeten har talat ;)


Nu till annat.
Leah tyckte som vanligt att det var roligt att få gå till dagis idag, det gjorde inte Isak.
Imorrn ska dom dit till frukost och vi får hoppas att jag hinner i tid till jobbet, morgonen är ingen lättsam historia.
På fredag kommer det inte att vara någon ordinarie personal på förskolorna i stan. För Leah är det nog inga problem eftersom hon är van vid dom vikarierna. Men för Isak kan det nog bli lite jobbigt, och dessutom blir det en lång dag för barnen eftersom jag jobbar stängning, så då får Stefan hämta dom efter jobbet.
Men det ska nog gå bra.





Förresten såg ni Desperate Housewifes igår?! iiiihhhh va spännande, längtar till nästa veckas avsnitt men tycker att det är trist att det är säsongsavslutning.

Barnvagnar

Har fortfarande ont och känner mig febrig idag. Men tack för alla tips, ska testa och se om nått funkar =)

Idag fick barnen vara hemma från dagis, jag orkade inte gå dit. Dom ska ju ändå vara där onsdag, torsdag och fredag när jag ska jobba.

Sen så funderar vi på att sälja syskonvagnen och köpa en ståbräda till Leah istället. Vi har ju en Emmaljunga scooter och så ska jag låna syrrans Emmaljunga cerox som Isak kan sova i på dagis.
Leah har ju sagt att hon vill ha en ståbräda eftersom flera av hennes kompisar på dagis som har småsyskon har en sån. Men risken är ju att Leah sätter tjursidan till och vill åka vagn istället när hon har tröttnat på ståbrädan, aja vi får se hur det blir.


Och jag kommer ju att sakna våran fina vagn, även fast det är skönt att ha en enkelvagn.

Så om någon ska ha syskon och är sugen på en svart babytravel kan ni ju hojta till! ;)


Ont.

Tycker inte om att tappa kontrollen, inte veta vad som händer. Känner mig stressad och har superont i magen, alltså på riktigt ont, knappt så jag kan andas, känns som knivar som vill sticka ut sig högt upp i magen, alldeles under tuttarna mellan revbenen ungefär. Det gör inte ont hela tiden men alldeles för ofta för att jag ska kunna sluta tänka på det! Vaknade t.o.m några gånger inatt på grund av smärta.


Voine voine


Seven days

Om en vecka fyller lillfisan hela 3 år, eller liten och liten, nu börjar hon ju bli stortjej. Helt galet vad tiden går fort!

Jag hoppas att det går och vänta till nästa vecka innan golven måste fixas. Så att hon iaf kan få ha ett litet kalas här hemma, så slipper vi strula med det.
Hon tjatar varje dag om att hon ska fylla år och ha kalas, och hon ska absolut ha en blå tårta! =)


FUCK!

Här var det vatten. Hela golvet i hallen och klädkammaren måste rivas ut och även delar av sovrummet, köket och vardagsrummet. Känns inte alls kul. Torkningen kommer att ca 3-4 veckor och sen golvbyte på det. Vi kommer måsta flytta ut i princip varenda liten pinal. Fuck, fuck, fuck, vad struligt. =(


Den perfekta värdinnan

Gårdagen var perfekt. Barnen åkte ut till sin momma och moffa mitt på dagen igår.
Då började jag att göra mig snygg inför kvällen.
Sen åkte jag och Lena raggarbil upp till Linda i torvalla. Tjej efter tjej droppade in och vi bjöds på tacos och bål, gött!
Söta Linda hade som vanligt tänkt på allt och delade således ut tuggummi till alla brudarna när det var dags att åka därifrån, hon är ju så rolig!
Redan vid halv elva drog vi ner på krogen, ja rätt så tidigt alltså och vi var bland dom första där men sjukt laddade var vi.
Drack lite drinkar och dansade oss svettiga =)

På vägen hem köpte vi (jag, Stefan och Jonas) med oss kebab som jag mer än gärna bjöd alla fina människor vi mötte på. ;)

Inte ett kort tog jag, va fan har hänt, jag som alltid brukar ta kort men det kanske dyker upp nån bild så småningom, för nog kommer jag ihåg att jag smajlade upp mig och putade med munnen, as usual, när en kamera dyker upp efter att jag intagit alkoholhaltiga drycker, haha!

Nåja, sen en sak till som jag tänkte på igår var att vi nog var dom äldsta på hela placet, är det bara 18-åringar som går på Maritè nuförtiden?



Idag har jag mått hyffsat bra bara lite trött och seg, men ingen ångest, den du! ;)

Hoppas på vändning!

Fick ingen rolig start på dagen, vaknade arg, trött,ledsen och irriterad efter alldeles för lite sömn. Men jag blev ju iaf väckt av världens vackraste prins!

Hoppas att mitt humör vänder under dagen och att jag hinner få lite mer sömn innan det är dags för girlsnight ikväll.


Vill bara säga tack till alla otroligt fina vänner jag har, som alltid finns där och lyser upp tillvaron när allt bara känns piss. Ingen nämd ingen glömd.

Och såklart dom bästa av dom alla...



Panik

Har ingen lust med nånting alls längre, nästan så jag bara vill sova hela tiden. Får panik på mig själv snart. Försöker se framemot alla roliga grejer och glömma alla måsten. Men en del saker måste man ju faktiskt göra även fast man inte vill. Suuuck.

Känns som att det bara dyker upp tråkiga grejer hela tiden och jag vill bara att alla klumpar i magen, orsakade av olika saker, ska försvinna!

Det värsta just nu är nog att vi råkat haft en översvämmning från badrummet vilket har gjort att golven i nästan alla rum blivit fuktskadade och måste rivas ut. =(
Vet inte när detta kommer ske men förmodligen snart, eftersom det redan har börjat lukta mögel.
Jag antar att vi då kommer att bo hos mina föräldrar men fatta vad krångligt med jobb och dagis mm
Och Leah som fyller år nästa helg och längtar så mycket till att hon ska ha kalas, vart fan ska vi ha det kalaset då?!

Kan inte bara solen börja skina, fåglarna kvittra och alla problem försvinna?! POFF

Marre 24år!

Grattis världens bästa lillasyster på din dag!




1 år sedan...

Ett helt år har gått sedan Isak genomgick sin första operation endast 3 månader gammal och jag minns det som igår! Jag kommer aldrig att glömma tiden i Uppsala.

Den 18/5 2009 åkte vi ner till Akademiska sjukhuset och dagen efter, på min syster födelsedag, rullades våran lilla prins in i operationssalen, jätteglad var han, jättenervösa var vi.
Operationen gick över förväntan och allting såg bra ut tills morgonen därpå då allting bara gick fel, SÅ fel.

Likblek liten bebis med massor av blod i sängen och knappt något kvar i kroppen rullades han iväg till ultraljud, jag hade en stor klump i magen och var tvungen att gå in på toaletten för att ringa till mina föräldrar och berätta att nånting gått på tok, jag bara grät och grät, det fanns ingen hejd.
Det knackar på toalettdörren och utanför står Stefan tillsammans med läkaren som berättar att Isak snabbt måste in på akutoperation, vi halvsprang allihopa med prinsen avsvimmad i den lilla sjukhussängen.

Efter en lång väntan fick vi komma ner på uppvaket där jag satt brevid hans säng medans Stefan var på rummet för att äta.

Ögonen öppnas, helt tomma var dom, Isak blir stel som en pinne, maskiner börjar pipa, andningen börjar avta, krampanfall. Massor av läkare springer in för att rädda honom, jag får inte vara kvar i rummet utan hamnar i korridoren ensam, gråtandes, förvirrad, rädd!

Minuter långa som timmar, timmar långa som dagar. Det kändes som en evighet innan vi fick komma ner till neonatal/intensivvårdsavdelningen där prinsen låg med slangar fulla kroppen i samma rum som 500-grams bebisar som alla kämpade för sitt liv.

Våran 5-kilos bebis hade svällt upp 800 gram sen vi såg honom sist. Han var nedsövd och i väldigt dåligt skick.

Men allt eftersom dagarna gick så blev han bättre och efter 12 dagar inlåsta i en sjukhusbubbla fick vi äntligen åka hem med våran lilla kämpe.

Tyvärr får inte alla det. Jag kan inte tänka mig något värre än att förlora ett älskat litet barn.


Mammas hjälte






Ta ingenting för givet, Älska som om det inte fanns någon morgondag.
Livet är skört!







...Här finns inlägget jag skrev i Juli 2009...


...

Tack alla ni fina!
Och som sagt det finns mycket värre saker här i världen!




Slut på gnället.




For now ;)


Jag är inte sån!

Jag tror fan inte jag tål alkohol, eller så har jag bara inte samma kontroll nu som man hade förut, innan jag fick barn då man kunde dricka varje helg och fortfarande tycka att allt var grett. 
Alla som känner mig vet att jag jämt nuförtiden får sån sjuk ångest dagen efter, även om jag vet att jag ej har gjort något konstigt så får jag ångest. MEN den här gången är verkligen ångesten befogad, tyvärr. Jag önskar att jag hade gått hem och lagt mig när jag tänkte det, men icke!
Jag har fysiskt ont i magen och vill sova hela tiden. Jag kan knappt äta och vill bara försvinna. =(

<3Jag är otroligt tacksam för alla mina fina vänner som alltid finns där för mig och som faktiskt vet att jag är normal och snäll, ni är guld värda!<3

På lördag ska jag på tjejkväll, och jag har verkligen sett framemot det, nu känns det inte lika kul och det är enbart mitt eget fel.
Men jag kommer att ta det jättelungt, dricka hälften så mycket (om jag ens kommer att dricka!) och ha dubbelt så kul.
Jag klarar inte av att vakna en dag till med ångest, det är inte värt det.


Det kanske låter som mycket att jag ska gå ut två helger i rad men jag har inte varit ute sen i mars och brukar i vanliga fall gå ut ca en gång varannan månad men kommer efter den här turen säkerligen inte att gå ut på flera månader, tro mig!  Men man måste få unna sig att göra roliga saker ibland även om det inte alls är ofta. Men ibland blir det bara fel.
Men jag ska försöka glömma och gå vidare.

 
<3Vill bara vara hemma med min fina familj.<3



Förresten Stefan tyckte att det lät på mitt förra inlägg som att folk skulle tro att jag hade varit otrogen och så är INTE fallet utan det handlar om något helt annat.


uppdatering

Alla försöker säga att Nämen det där är ingen fara (och jag uppskattar det verkligen, tro inget annat), men i mina ögon är det en stor grej.
Men om man ser till det stora hela så även om vi bor i liten stad där alla vet allt om alla, så hoppas jag bara att det händer nått nytt nästa helg som alla kan prata om, alla kanske inte ens pratar om det här, det kanske bara är jag som tror det!?
Jag kanske är löjlig men så får det vara.
Jag har ju faktiskt varit med om och överlevt mycket värre saker om man ser till the big picture!

Men det är den stora jävla klumpen i magen som inte vill försvinna och helst av allt skulle jag vilja flytta ut till stugan i skogen och bo där i sisådär ett år eller så! =/

See ya...

ÅNGEST!

Jag mår verkligen skitdåligt, ja över i stort sett hela fredagskvällen, men desto senare det blev desto värre blev det och jag tänker inte gå in på några detaljer men jag vet att jag kommer må riktigt dåligt riktigt länge.

Så förlåt till alla som tyckte att jag var jobbig eller knäpp, jag vet att det enbart är mitt eget fel och jag får väll skylla på att " så går det när man inte dricker så ofta" Klen tröst dock.

Återkommer när jag orkar! =(


Pissväder

Idag öser regnet ner, fast det kan gärna få göra det hela dagen och natten så kanske det har regnat klart tills imorgon! =)
På lördag skulle det iaf vara 18 grader varmt, inte illa.

Imorgon ska jag försöka hinna ner på stan tillsammans med syrran, sen vid 14:30 kommer pappa hit och hämtar barnen som ska få sova hemma hos dom imorgon.

Sen ska jag vänta in Anna som kommer vid 15 och då är det ju hög tid att börja dricka eftersom förträffen på o`learys startar redan kl 16:30.

Jag hoppas att det blir roligt imåra även om jag tycker att det är skittrist att varken Paulin eller Sara hade möjlighet att komma. =(



Leah häromdagen


Onsdag 12/5

Ja faktiskt, snart mitten på maj, galet!

Nu har vi precis lämnat Leah på dagis och Isak är hemma med mig, pigg som en mört dock, men jag hoppas att han sover några timmar där vid kl 11 så jag får lite tid till att städa och rensa upp här hemma, det behövs verkligen!



Sen så hoppas jag att stan har öppet som vanligt på fredag fast det är en klämdag, skulle nämligen behöva fixa ett par grejer, bolaget och sånna dödsviktiga ting ;)


Väntar

Sitter och väntar på att Isak ska vakna så han kan få lite lunch och sen ska vi springa ner på stan en snabbis innan det är dags att hämta Leah på dagis.

Isak är feberfri idag, så det var nog tredagarsfebern! Men han fick ändå vara hemma från dagis en extra dag för att vila upp sig, får se hur det blir imorgon, det känns ju lite onödigt att han bara ska gå en dag den här veckan för sen är det ju helg igen.
Och om han går lär han ju dra på sig nån ny sjukdom, så det kanske blir till att vara hemma imorgon också!

Jag har en badhairday idag och kör på keps.



Haha, vilken sjuk bild, mina fingrar ser helt deformerade ut och kepsen är full av hår.

Oh well...


Ny vecka!

Igår tog jag med mig barnen till Lungre för att spendera dagen ute i solen, mest åkte vi dit för att jag bara ville komma bort, jag är less på att bli besviken, men blir inte förvånad längre! Nåja, nog om det.

Isak har fortfarande feber, jag lurar på om det är tredagarsfeber, i sånna fall borde detta vara sista dagen för att sen få lite prickar.
Imorse hade han 39 grader. Som mest var det i lördags då han hade 40,5 ! =(

Men han både äter och dricker och idag känns han mycket piggare, trots feber.


Isak idag!


Nu är det en ny vecka och jag ser framemot allt roligt som väntar, på fredag är det klassåterträff, det ska bli riktigt kul att träffa både gamla och lite nyare vänner. Och så kommer även Sara upp dagen till ära, me like!
Den här veckan får jag spendera åt att hitta något att ha på mig. ;)

Sen längtar jag även som en tok till nästa lördag då Linda har bjudit in till tjejkväll, wihoo!
Sen tycker jag inte att det ska vara så långt mellan gångerna. Så det vore ju perfekt med en månad till nästa tjejkväll, så nång gång i slutet på Juni och gången efter det blir ju såklart.... STRÅKET, nice! Ja, om det var någon som tyckte samma som jag förstås! ;)


Sommarväder

Känns som riktig sommarvärme när man står ute på balkongen, härligt!
Dessvärre blir vi nog inne hela dagen eftersom Isak är sjuk, men kanske att vi tar oss ut en sväng imorgon då det också ska vara sol hela dagen.


Nu har båda barnen nyss somnat, Leah var också jättetrött, så hon får sova en liten stund idag, hon var ju trots allt vaken lika länge som Isak igår, så hon saknar kanske lite sömn på kontot.


Feber

Igår kväll strax innan läggdags så började Isak hacka tänder och skaka som ett asplöv och så blev han alldeles blå om fingrar och läppar, då slog febern till, pang. 39,5 grader fick prinsen somna med (självklart fick han en supp), och somna gjorde han inte förrens 22:30 men då sov han ända tills 8:30!
Nu på morgonen hade han 39,7
Hoppas han blir bättre snart, det är inge kul när dom små är sjuka!


Sjuk son & trött mamma!


Grym...

Morgonen började för min del med humöret på topp och solsken utanför fönstret, dessvärre ju längre den här dagen går så känner jag mig mer och mer irriterad och trött, och jag har fortfarande inte tagit mig utanför dörren o nu lyser såklart solen med sin frånvaro istället.

Jag tvättade hela förmiddagen och såklart hann ju inte allt torka (som vanligt) så nu hänger det en massa blöta kläder överallt, men dom är ju rena iaf ;/

Förresten gå in och titta på den här söta killen, han är helt grym på alla låtar han sjunger!


Dagens låt...


Fredag!

Imorse vaknade jag kl 5:30 av hör och häpna mig själv! Jag kände att jag faktiskt skulle kunna somna om men då vaknade Isak såklart så då var det bara att glömma det.

Stefan är hemma med feber idag och Isak är lite småsnorig men jag hoppas att det stannar där för båda för jag har varken tid eller lust att bli sjuk!

Den här helgen har vi inget speciellt inplanerat men nästa helg ska jag på klassåterträff, helgen efter det ska jag på tjejkväll och helgen efter det blir det kalas för våran treåring.   Busy busy! =)


Isak ville absolut att jag skulle sätta upp hans hår imorse, sötnos!



Tävling

Gå in HÄR om ni vill rösta på våran lilla kille som omslagsbebis till septembernumret av Vi föräldrar!


The hills

Jag älskar The hills. Om ni också gillar det programmet så kan ni se avsnitt 1 av säsong 6 här.
Där får ni även se Heidis nya ansikte. Helt sjukt, hon ser för fan minst tio år äldre ut, jag tror att hon kommer att ångra alla sina operationer sen eller egentligen tror jag att hon ångrar dom redan nu!


Dagisförstörd

Isak blir helt förstörd när jag lämnar honom på dagis, inte kul!
Det blir ju helt fel för honom när han är hemma en hel vecka och är sjuk t.ex och bara får mysa med mamma, och så blir det ju tyvärr lite då och då med alla dagisbaciller.

Sen när han ska dit igen så är det ofta olika personal varje dag som tar emot honom, och det känns inte alls bra. Men jag förstår att det lätt blir så eftersom den förskola han går på har en skyldighet att alltid ha lediga platser så därför är det nya inskolningar mest varenda vecka och då såklart olika fröknar som har hand om dom. Och på så vis måste ju den personal som inte just då har en inskolning ta emot barnen. Men det blir såklart helt fel för honom, och han hinner som inte bli riktigt trygg och det gör ont i mammahjärtat!

Jag brukar lämna Leah först på morgonen och så fort vi kommer in på hennes dagisgård så blir Isak ledsen för att han tror att jag ska lämna honom där. Och personalen säger så klart hej och ler mot honom och då börjar han tokgrina och ska upp till mamma för att gömma sig =(

Jag hoppas så innerligt att det kommer gå över snart. Och sen att han glömmer litegrann när han är ledig i sommar så han får en ny bra start tillsammans med Leah på hennes dagis i augusti. För då har han ju iaf en trygghet i henne och kommer aldrig att behöva vara "själv" på dagis.

Älskade lilla prins



Leah`s önskelista

Nu är det faktiskt maj och den sista denna månad fyller lillstumpan hela 3 år!
Idag berättade hon vad hon mest av allt vill ha, nämligen...

Häst
Bil
Ballong
Spade
Vagn
Godis
Traktor
                    Kläder (minst stl 98)


Det är helt sjukt vad tiden går fort, här är våran prinsessa som 1, 2 och nästan 3-åring =)


Leah 1 år


Leah 2 år


Leah snart 3 år


Jo, vi var på badet

Japp, det blev badet igår.
Jag vågade, trots bikini. ;)
Isak tyckte att det var jättekul men klamrade sig mest fast vid momma.
Leah tyckte det var lite läskigt, som hon tycker om det mesta, så hon ville absolut bara vara i barnpoolerna.
Efter tag började även hon att tycka det var roligt.
Kusinen Elias var som vanligt helt orädd och skulle vara i alla pooler, helst dom djupaste.
Han åkte även dom vuxnas vattenrutschkanor flera gånger om!
Jag åkte den gröna med ringarna och hade syrran i knät =)





Det känns lite lättare att kliva upp när man har en sån här glad prins!


Isak är jätteglad idag, eller han är ju oftast gladast tidigt på morgonen när han får ha mamma alldeles för sig själv utan att behöva bråka om uppmärksamheten.


städ och bad

Igår åkte vi ut till Torvalla en sväng för att hälsa på brorsan.
Hemma hos han såg det förjävligt ut, minst sagt, så jag och Stefan tog tag i det och röjde upp i lägenheten, slängde sopor och diskade.
Sen fick han äran att följa med oss hem på middag och har även spenderat natten här.

Idag står det iaf badhuset på schemat. Marre, Henke och Elias ska dit och även mamma, så jag funderar faktiskt på att ta med mig båda barnen och följa med, om jag törs visa mig i bikini dvs =/
Ja vi får se, jag återkommer...


Röd dag

Godmorgon!
Idag är det första maj, alltså är det en röd dag, känns skönt, lite mer som att man "får" ligga och slappa då.


Morgonpigg kille


Igårkväll var vi ner till badhusparken en sväng eftersom vi lyckades hålla båda barnen vakna.
Isak somnade dock strax efter vi hade kommit ner.
Alldeles dyngsura blev vi, så typiskt att det skulle spöregna precis då när det knappt hade gjort det på hela dagen.
Barnen tyckte att majbrasan var föga imponerande.
När fyrverkerierna startade fortsatte Isak bara att sova vidare.
Leah däremot blev livrädd stackarn och ville hem så fort som möjligt, så det var bara att bege sig hem, lika glada för det, frusna som vi var!

Idag ska Leah få följa med Moster, Henke och kusinen Elias på badet, sköj!
Badet är ju såklart stängt idag!


RSS 2.0