Vad har hänt...

Fredagen spenderade jag och barnen tillsammans med Sara och Melisia, vi gick på stan, fikade och lekte i badhusparken.


Melisia & Leah (jag var tvungen att göra bilden så mörk för annars försvann Melisias ansikte eftersom jag var så smart att ta emot ett fönster!)


I lördags var det finväder så då var vi ute hela dagen, Leah cyklade runt på gården medans Isak sov i vagnen och när han vaknade gick vi till parken för att leka.

Igår var vi mest hemma pga det trista vädret men vi tog bilen och for en sväng till ÖB, Rusta och coop, sen blev det kebab till middag.

Idag och imorrn har vi inga planer men på onsdag blir det stråket för dom vuxna och mys med momma och moffa för dom små! =)


Prinsen <3



Prinsessan <3



Cykelpremiär

Igår fixade vi stödhjul och hjälm till Leah så hon äntligen fick ta sig en premiärtur på cykeln. Hon var mäkta stolt och mycket duktig, lillfisan. Isak passade på att köra med bilen =)




Idag tog jag och barnen bussen upp till Isaks dagis för att hämta hans saker och säga hejdå eftersom han har slutat där nu. Efter det så gick vi till Lillänge och tittade runt lite. Leah har verkligen varit superduktig idag på att lyssna och hon har inte fått ett enda utbrott och inte ens tjatat om att få nånting, då blir mamma stolt! =)

Nu är det tvätttid som gäller...


Lycklig!

Igår fick jag veta en sak som gjorde att jag grät av lycka!

Idag åkte Leah på magsjuka. =(

Vissa dagar är helt enkelt bättre än andra! ;)

Lata dagar

Jag tog med mig barnen och åkte till Lungre i måndags och vi har inte tagit oss härifrån än. Vi myser, är ute och leker och jobbar på brännan dom dagar solen vill titta fram.
Vi åker hem imorgon eftermiddag när Stefan slutar jobbet, sen på lördag tänkte vi åka och hälsa på Henke, Linda och Miio i deras stuga, mysigt!

Idag fyller min storebror 28 år, grattis grattis! Så nu väntar vi bara på han och frugan ska komma så vi kan äta middag och sen jordgubbstårta =)

Leah och Elias tar ett svalkande dopp!

Kattungar i bilder

Nu är jag och barnen i Lungre och passar katter och höns eftersom mamma och pappa har åkt till stugan i helgen.

Så nu fick vi äntligen träffa dom små söta bebisarna. Isak klappade faktiskt jättejätte försiktigt och Leah älskar att titta på dom, hon vill gärna hålla i dom men hon törs inte =)

Vi har ingen aning om vems ungar som är vems eftersom som dom ligger i en stor hög allihopa och helt enkelt suger på den tutte som är närmast! =)







 

 




Mens

Leah: Mamma, jag har mens!
Jag: Jasså har du?
Leah: Ja, vill du se?

Leah drar ner byxorna och i sina trosor har hon lagt en tampong (givetvis en oanvänd om någon nu trodde annat)
Hahaha

uppdatering bebisar

Inatt fick även andra katten sina bebisar, 4 stycken blev det. Hyffsad tajming av mor och dotterkatt, inte ens ett dygn mellan förlossningarna! =)

bebisar

Igår kväll ringde mamma och berättade att den ena katten nu har fått 5 stycken kattungar, naaww va gulligt, synd att jag missade det bara!
Kanske får turen att se när den andra ska få.


Nybliven mamma


Barnen får nog vara ledig idag, känns lite onödigt att stressa på två dagis, lämna och hämta, passa bussar, för att sen dra med mig dom till Stefans jobb för att byta av honom. Nä, hemma får det bli!

Lite random bilder...

momma & Leah


Elias & moster Marre


Isak vaktar masken


Prinsessan plockar blommor


Mammas lilla prins


moffa, Leah & moster dansar runt midsommarstången


Avslutar med en bild på mig själv och min vackra syster =)

Måndag 5/7

Nu var det längesen igen men jag har inte så stor lust att blogga nu helt enkelt, har spenderat tiden ute i solen.

Den här veckan ska jag jobba kvällar på Stefans jobb, så då tar jag med mig barnen dit lagom till han slutar och jag börjar, så det blir jobb och barn halva dagen var! =)

Det har fortfarande inte kommit några kattungar iaf, mamma vet ju inte exakt när dom blev på smällen så vi får väll se när dom små behagar att ploppa ut!

Jag har varit riktigt dålig på att ta kort, tänkte ta en massa i helgen när vi var ute i Lungre och barnen badade i poolen och lekte en massa, men självklart så hade jag glömt kameran hemma och hade inget batteri i mobilen, typiskt!

Jag kan bjuda på en bild på Elias (barnens kusin) & Leah från midsommarafton, det skiljer 2½ månad mellan dom, och här kan ni se lite längdskillnad, hihi...


3-årskontroll!

Idag hade Leah tid för treårskontroll men eftersom både jag och Stefan jobbade så fick momma och moffa äran att följa med henne dit. Hon hade klarat alla test galant. Och nu är min lilla! tjej 94 cm lång och väger 12,3 kg.

Lillfisan, hihi...


RSS 2.0