Finaste!

Mina älsklingar idag...



Fiskat

Idag har det varit riktigt skönt sommarväder så jag och barnen har varit i Lungre och solat hela dagen =)
När Stefan slutade jobbet så åkte vi tillbaka till stan och sen så drog vi ut och fiskade.
Som väntat fick vi ingen fisk men barnen tyckte att det var kul iaf.



Kärt återseende

Alldeles nyss kom mammakatten hem igen fortfarande i liv och i allra högsta grad på smällen (men inte så länge till) Hihi va roligt med en massa söta små kattungar =)

Nu ska jag gå och sova...

Tripp, trapp, trull...


Bröllopsdag och kattungar...

Långt mellan gångerna nu men det är ju faktiskt sommar, och idag har det verkligen varit sommar, gud så skönt väder! Kommer säkert att spöregna imorgon bara för det.

Imorse åkte jag och barnen till Lungre och har spenderat hela dagen ute tillsammans med deras momma och moffa, som förövrigt firar 27-årig bröllopsdag idag, Grattis världens bästa mamma och pappa! =)
Resten av gänget kommer hit imorgon, ska bli så mysigt.

Mamma och pappa har även två jättefina katter som är mor och dotter, båda är på smällen. Men mammakatten försvann för ca 2 veckor sedan, så vi misstänker att hon har fått sina små kattungar ute nånstans eller att hon rent av inte lever längre, stackarn, jag hoppas både att hon och dom små är vid liv. =(
Lillkatten har vi nu instängd i ett rum eftersom hon också är redo att kläcka närsomhelst nu, jag hoppas att det blir i helgen!

Och just ja, en sak till, min kära syster satte i löshår på mig idag, så nu har jag jättelångt hår och imorrn ska hon färga det, om ni har tur kanske det dyker upp nån bild ;)

Tack världens snällaste lillasyster <3

Hoppas ni alla får en superbra midsommarhelg!

Lots of love...

Promenad & vampyrer

Idag tog jag och barnen en promenad tillsammans med deras morfar. Det blev en tur till barnens hus fram och tillbaka där jag köpte en keps åt Isak. Riktig skönt väder var det, solen sken hela tiden.

Nu är Stefan iväg och jobbar en sväng igen och barnen har nyss fått middag och leker nu så snällt så.

Jag tänkte bjuda på några bilder från idag men jag hittar fan inte sladden till mobilen så det får bli en annan dag!




...Sen så tänkte jag på en sak idag, jag vet inte vad grejen är med mig och vampyrer, jag älskar Twilight såväl som Vampire diaries och True blood, i inbördes ordning, fast jag måste medge att True blood går lite väl till överdrift i vissa avsnitt... ...haha =)
Nån mer än jag som gillar dessa?!



Jag gillar dessutom introt till True blood, så här har ni det...




Söndag 20/6

Såklart blev det bröllop för hela slanten igår och hemmagjord pizza till det. Jag grät även en skvätt, inte så oväntat för att vara mig kanske, haha.



Idag har vi inte ens varit utanför dörren även fast det har varit hyffsat fint väder. Leah har fortfarande inte fått vattkoppor, vi får väll se om det dyker upp nu i dagarna annars har hon nog inte blivit smittad trots allt.
Just nu leker barnen och är faktiskt sams för en gångs skull ;)





Bröllop och regn

Idag har regnet öst ner konstant, ifall det var någon som missat det ;/
Fredag idag, bröllop imorrn. Helt sjukt att tv sänder typ dygnet runt pga av just ett bröllop, fast jag tycker att det är lite roligt också att få se på alla klänningar och sådär men lite trist att en annan inte blev bjuden.
Man ska betala kalaset men inte fan får man komma.

Helgen till ära så blev barnen på Leahs dagis bjuden på tårta och fick med sig en prinsesskrona hem, haha, gulligt...




Jobbe jobbe

Jag jobbar hela veckan, mest stängningar så då slutar jag 17:30, sen hem och mysa med ungarna i ca 2 timmar innan det är läggdags för dom. Och oftast är jag så slut så jag somnar strax därefter!
Imorrn börjar jag dock 6:30, så då blir det till att kliva upp klockan 5...

Nu har redan halva Juni gått och det känns inte som nån sommarvärme, hoppas att den kommer snart!

Leah har inte fått några prickar än men jag håller tummarna att dom kommer lagom till helgen så hon hinner bli frisk till midsommarafton. Om hon nu ens blivit smittad, det är ju inte säkert!

..........

Slösöndag

Har inte haft nån större lust att blogga men jag gör ett litet inlägg nu iaf.

Isak är frisk ifrån vattkopporna och det har gått hur bra och smärtfritt som helst, så nu är det bara till att vänta och se om Leah får dom! Jag hoppas det.

I torsdags åkte jag och barnen till Lungre där vi spenderade hela dagen ute i solen, sen sov vi över där och åkte hem på fredag eftermiddag.

Igår var det kalas för Miio som fyller hela ett år imorgon, så då var vi såklart ute i Torvalla för att fira honom. <3


På väg till Partey...




Födelsedagsbarnet =)





Senare på kvällen när barnen hade somnat så tittade vi på film, först såg jag Dear John och sen tittade jag och Stefan på Couples Retreat. Dom var bra.
Idag hoppas jag att jag hinner titta på Avatar, jag är nog den sista som ser den filmen men jag har hört att den ska vara super...


Välkommen värmen!

Idag skiner solen med alla sina strålar och jag tänkte åka med barnen till Lungre så vi kan vara ute i finvere hela dagen! Nice...

Idag när jag skulle kommentera min fina vän Saras blogg så fick jag den här texten för att verifiera min kommentar...


Hihi!




Ha en bra dag peeps...


Torkning på G

Leah får vara på dagis trots att Isak har vattkoppor men hon ville inte så då får hon vara hemma med oss istället!
Tycker att det är ganska skönt att det regnar, känns inte lika jobbigt att vara inne med sjuka barn då. Men som sagt, till helgen kan det få bli varmt och skönt för nu håller Isaks prickar på att torka. Och som den pilloman jag är vill jag bara pilla bort varenda liten sårskopa som bildas men jag låter bli fast det kliar i fingrarna ;)

Har verkligen inget att skriva om så ni får några bilder istället...








Jävla skitkamera, va dåliga bilder det blir, jaja, så får det va...


Vart är värmen?

Känner mig inte alls sådär glad som man brukar göra när sommaren äntligen har kommit. Kanske just för att värmen inte har infunnit sig än (om den nu tänkte göra det)

Känns helt ok att Isak fick vattkoppor nu eftersom jag ändå är hemma och sen så lär Leah få dom om ca 2 veckor så då är ju den sjukdomen avklarad, skönt!
Isak märker inte ens av sina prickar, jag menar att dom verkar inte klia för honom, han är precis som vanligt förutom att han är lite snorig.
Leah kommer också få vara hemma från dagis hela veckan. Jag är lite osäker på vad som gäller vid syskon och smittor.
Jag hoppas på skitväder den här veckan sen kan värmen mer än gärna få komma till helgen! =)


En fråga...

Om man har sin vattkoppeunge sovandes, nerbäddad i vagnen får man då vistas utomhus bland folk eller är det ett big NO NO ( jag vet ju att vattkoppor smittas genom luften men det borde väll inte smitta utomhus om man inte ens är i kontakt med barnet i fråga ) Är det bäst att hålla sig isolerad inomhus eller?


Vattkoppor!

Domen löd vattkoppor. Fast bvc-sköterskan kunde inte svara på vad hon trodde att det var så hon ringde dit en doktorn som inte heller han var helt hundra. Utslagen runt munnen och halsen såg onekligen ut som svinkoppor medans utslagen på benen liknade vattkoppor, så vi kom fram till att det nog var det sistnämda eftersom det bara kommer fler och fler blåsor + att det går vattkoppor på Isaks dagis. Vi skulle även köpa en salva mot svinkoppor som ska lindra utslagen runt munnen lite.
Så om någon är sugen på vattkoppor så är det bara att titta förbi ;/

Prickar

Isak har varit grönsnorig ganska länge nu, och igår ploppade det en massa prickar på halsen och runt munnen.





Svinkoppor?


Dom är mycket rödare IRL, nån som vet vad det kan vara?!


Uppdatering

Tydligen så har han även prickar på benen och runt snoppen, det känns inte riktigt som vattkoppor så jag tror på svinkoppor. Vi ska till bvc kl 11:45 och höra vad dom tror.


Sommar

Idag är det första Juni. Juni=sommar. Solen skiner även fast det fortfarande känns lite småkallt i luften. Jag funderar på att sätta mig på balkongen en stund medans Isak sover, han fick vara hemma från dagis idag eftersom han är lite snorig.
Leah är på sitt dagis och hade även med sig glass till barnen idag för att fira hennes födelsedag =)
Och jag var på utvecklingssamtal för våran fina tjej när jag lämnade henne och det gick hur bra som helst. Hon är så duktig våran lilla ärta!


RSS 2.0