Nervsammanbrott

Ja, precis ett sånt håller jag på att få på ungarna som har gnällt och skrikigt sen dom vaknade imorse! Leah är mycket piggare idag men fortfarande lite snorig men såklart ska vi inte få bli frisk än för nu har grönsnoret letat sig till Isak`s näsa istället, hoppas att han slipper febern iaf!
Nu håller det yngsta monstret på att somna i min famn så då kanske ljudnivån här hemma sänks lite iaf ;) ...

Hemma hos oss...










Leah`s rum aka bomdnedslaget!

Vill ni se mer så får ni komma och hälsa på ;)...

IKEA

Japp, igår for vi till Ikea, det var jag, Stefan, Leah och min pappa, Isak fick hänga med moster och kusinen hela dagen, det tackar vi för! Även fast vi hade med oss Leah så tror jag att vi slog rekord i snabbhet, tre timmar ink lunch var vi där, vi satt i bilen för hemgång redan kl 14! Vi hittade det mesta som vi skulle ha förutom några småsaker men det lär ju bli nån fler tripp till Sundsvall framöver!
I bilen på vägen hem så fick Leah feber och när vi kom så hade hon 39,7, hon däckade i sängen utan mat, nu känns hon feberfri men är fortfarande hängig, jag hoppas att hon blir riktigt frisk snart, det känns som att hon är sjuk så ofta och att det håller i sig så länge.

I fredags fick vi hem en tid för Isak`s EEG-undersökning, så onsdag den 9 september ska vi till sjukhuset och så ska han ligga med massor elektroder på huvudet i en timme, det blir ju lätt och roa honom den timmen, hmm får ta med en massa spännande leksaker och göra så gott jag kan!

Ja vad händer idag då, inte särskilt mycket, jag tycker att det är skönt med söndagar, det är en riktig slapp/mysdag, då man bara äter massa gott och umgås, nä nu har alla somnat om igen, jag kanske ska gå och lägga mig en stund jag också.

Jag undrar hur syster mår idag ;)

Utslagen...

Här somnade min trötta prinsessa nyss...


Innan dess så satt hon och knappade på hemtelefonen och så börjar hon prata i den och efter ett tag så tittar hon på mig och säger - Pappa! Får mamma lyssna säger jag, och mycket riktigt så har hon ringt upp sin käre far för att surra lite, tur att det var han då och ingen annan! =)

Sådärja

Nu var barnen påklädda och fått frukost i magen, eller Leah har en vill-inte-äta-period och det är ju inte det bästa för henne, våran lilla spinkis, hon om nån behöver ju verkligen lite extra fett på kroppen! Hon brukar oftast äta jättebra speciellt på dagis äter hon jättemycket, men ibland så får hon sånna här perioder så idag blev det bara några tuggor av mackan till frukost, suck...
Nu sitter vi och väntar på Marielle och Elias som jag bjöd över på lunch, det blir pasta med laxsås, mums!

Leah är verkligen jättegnällig idag och hon blir tokarg på Isak för att han försöker ta hennes saker och kör på henne med gåstolen, stackars lillfisan...








Nu blev jag nerspydd också, fredagsmys...

Shopping

Idag är barnen mycket piggare så vi tog en sväng på stan tillsammans med deras gudmor Paulin och min fina gudson Alfons! Vi shoppade lite kläder åt barnen, Leah fick en mössa och Isak fick en fin höstjacka och så bytte jag mössan som jag köpte åt honom häromdan! Efter stadsturen så kom min snälla pappa hit och lekte med barnen en stund så att jag och Stefan kunde åka och handla det sista på inköpslistan, skönt o ha det gjort!
Förresten så blev jag så olidligt nyfiken idag så jag var tvungen att googla på vem som blev den sista mannen i The Bachelorette, så nu vet jag det, fast jag ångrade mig lite efteråt för nu är det ju inte lika spännande att se nästa avsnitt men självklart ska det ses ändå =)

Grabbarna tar en fika




Leah i sin fina mössa


Isak i sin nya jacka och mössa


gahh

Det var inte säsongsavslutning på The Bachelorette idag som jag trodde, jag är ju såå nyfiken, nu längtar jag som en tok till nästa veckas avsnitt! Haha härligt med höst, nu börjar alla serier igen efter sommaruppehållet tänk er bara Greys Anatomy, Desperat housewifes mm, ja jag vet jag är en riktig tv-nörd and i like it =)

trist

Fy fan va trist att Leah blev förkyld just nu när det är så fint väder och hon egentligen skulle vara ute på dagis och leka med alla kompisar, istället sitter vi inne, Leah har även feber idag och Isak hostar som en tok =( 

Förresten igår när vi var på stan så tappade Isak sin finaste ljusblåa napp nånstans, jag gick t.o.m tillbaka för att leta men det verkar som den är gone forever ! Så jag måste köpa nya minst lika fina för nu har han bara en grön kvar, och hur ska det gå när jag måste matcha nappen med kläderna ;)

Barnen idag...






Btw ikväll är det sista avsnittet av The Bachelorette, jag hoppas att hon väljer Jesse, snowboardkillen, nån fler än jag som tittar på det?

kortis

Vi gick ner på stan en liten sväng idag, det var även premiärturen i vagnen för barnen utan liggdel och istället sitta och se varandra, det gillade dom, i början iaf sen blev det lite gnäll från trötta barn men dom slocknade ganska snart!
Blev dock inte så mycket shopping eftersom jag fick beslutsångest men en mössa till Isak fick följa med hem iaf!

Sen for vi och handlade lite mat, eller lite och lite det var nog 6 kassar + två bjöjpaket och ändå har vi inte ens handlat hälften av allt på vår gigantiska inköpslista men resten ska vi handla när vi har barnvakt åt barnen, det går som mycket smidigare och fortare då ;) 
Nu sover barnen och jag och Stefan har satt upp lite tavlor här hemma, men jag är inte helt nöjd med placeringen på sakerna på hyllan nedanför men jag ska suga lite på det och sen får jag se om det blir en ändring på det!

Mina vackra barn i deras vagn...




Nä men va fan det är ju SYTYCD nu, jaja jag får se om jag orkar se det ikväll eller om jag somnar...

Inget dagis

Det blir inget dagis idag, båda barnen är jätteförkylda, inatt var jag tvungen att ge dom näsdroppar för dom var så täppt så dom knappt kunde andas =(
Jag får se om jag tar med mig dom ner på stan en sväng eftersom jag måste köpa en mössa åt Isak, vi får se framåt dan hur dom mår, fast just nu är dom lika pigga som vanligt trots förkylning, klär man bara på dom bra kan det ju va skönt med lite friskluft än att bara sitta inne där alla bakterier far runt i luften.

Vi funderar på att åka till Ikea på lördag, skulle va skönt och handla lite grejer så att det börjar se ut som ett riktigt hem här, hallen är ju fortfarande helt tom, och så fattas det lite taklampor här och var och så tänkte vi köpa lite nya gardiner och växter, vi har ju "bara" bott här i ett halvår nu så det känns på tiden att fixa iordning det sista så skulle man säkert trivas mycket bättre!
Jag ska höra med syrran om hon kanske vill umgås med Isak då, så tar vi bara med oss Leah för då slipper vi ta med tvillingvagnen också, så då finns det ju plats att shoppa flera saker =) Och så kan det ju va roligt för Leah att få vara själv med mamma och pappa för en gångs skull! Jaja vi får se hur det blir, nu ska jag återgå till mina snoriga ungar!

Ny vecka

Då börjar det en ny vecka igen då, tiden bara springer iväg!  Idag började Stefan jobba, jag lovade att jag skulle väcka honom men jag och ungarna vaknade först nu, eller Isak vaknade och fick välling kl 6 men sen somnade vi om! Jag hoppas att han inte kom försent första dagen efter semestern, men det gjorde han säkert inte!
Igår hade vi tvätttid och som vanligt när vi ska tvätta så är det ett helt berg med kläder och såklart så hinner inte allt torka så nu hänger det kläder i hela lägenheten, så jag ska väll ta reda på det sen!
Det ser ut att bli riktigt fint väder idag, fast säkert kallt i luften men vi kanske tar en tur med vagnen. Imorrn börjar Leah på dagis igen, det kommer säkert att kännas väldigt tomt och tyst utan henne 15 timmar i veckan, men det är nog bra att hon får lite mer stimulans och lite fler kompisar att leka med än att bara hänga med morsan & brorsan hela dagarna!
Nu ska jag fixa nån frukost åt mig o prinsessan och så ska prinsen snart få gröt!
Hörs...

Massa bilder...





.










Filmkväll

Igår kom även Marre och Elias hit ut och det blev McDonalds till middag eftersom ingen hade nån fantasi till vad som skulle ätas! Sen tittade vi på lite film, först blev det "Zach and Miri make a porno" Den var bra och rolig, mycket naket, haha! Sen när barnen hade somnat blev det en till komedi "Role Models" den var också helt ok! Barnen tittade inte så mycket på filmen om ni undrade ;) Idag är det en riktigt fin sensommardag, barnen är ute och busar, Isak sover ute i vagnen och snart ska det stekas kolbullar till lunch, härligt!
I Fredags hjälpte mina snälla barn till att rensa momma & moffas lådor lite, duktigt dom e ;)



Lägger upp lite fler bilder från helgen sen när jag har tid...

Helgmys

Vi flydde stan och hänger i Lungre den här helgen också, jag har bestämt maten idag och det blir tacogratäng, mums =)
Isak sover och det har han faktiskt gjort mest hela dagen så jag hoppas att natten inte blir ett helvete!
Jag hittade en skitsnygg mössa här uppe på vinden som min son självklart var tvungen att prova, haha, så söt så!


fredagsmorgon...

... mina nyvakna barn imorse...



Isak efter morgonens grötintag...


dollarstore

Det blev tyvärr ingen klippning hos syrran idag men en snabb dejt på stan hann vi med och jag köpte bara ett regnskydd till vagnen och en mössa till Leah, och det lär nog bli fler sånna till barnen, mösstokig som jag är, Leah har säkert 50 stycken som jag samlat på mig under dom här två åren, oops =)
Sen drog vi iväg till dollarstore, hela familjen och Kenneth följde också med. Där blev det desto mer grejer, fan va mycket skit man köper bara för att det är billigt, säkert hälften av allt var saker till Leah så hon var ju nöjd!
Båda ungarna somnade i bilen på vägen dit och jag kan säga att det var inte långt ifrån att jag också gjorde det! Så nu känns det som att det är dags att krypa ner i sängen, sov så gott alla!

På väg till dollarstore...



På väg hem med glada barn, Leah fick en gosig kanin av Kenneth som hon myste med hela vägen hem!


Torsdagsmorgon

Imorse vaknade Isak kl 6. Så då gick jag upp och gjorde välling och då vaknade även Leah, vilket aldrig brukar hända så tidigt, så båda mina troll var vakna en timme (kändes som bra mycket längre!), sen somnade vi om och sov till 9:30!
Nu har Stefan och Leah åkt ut till Lungre för att hänga med moffa. Jag och Isak ska ta en sväng ner på stan och köpa ett regnskydd till vagnen och även se om jag får min gratisklippning idag!
Nu har jag tagit bort liggdelen till vagnen så idag ska Isak få inviga sin sittdel, känns lite jobbigt eftersom han då sitter ifrån mig så att jag inte kan se honom och han är ju så liten men liggdelen är alldeles för trång nu + att han gärna vill vara med och se mer nu, men det ska nog gå bra!
Och så fick jag ju 250kr från HM igår som jag kanske måste shoppa upp ;) Det lär ju bli barnkläder, som vanligt =)

Sjukhusbesök

Idag har vi varit på sjukhuset med Isak, först så kollade dom längd och vikt eftersom det var längesen det kollades och nu var prinsen 68 cm lång och vägde 7220 gram. Efter det så satte dom en kisspåse på snoppen eftersom dom skulle ha ett urinprov, sen fick sätta oss i väntrummet en stund och försöka få i Isak lite vatten eftersom det syns bättre på röntgen då! Jag tror att Stefan tyckte det var minst lika kul som Leah att leka i väntrummet =)
Efter ca en kvart fick vi komma in igen för att ta blodprov och Isak tokskrek, stackarn! Fast det gick faktiskt mycket fortare och sätta dit infarten än det brukar, sen fick han även lite lugnande så att skulle ligga still på röntgen för det gör han inte annars kan jag lova, så han vart helt groggy av det ett tag!
Självklart så passade lilla prinsen på att skita lite i blöjan under röntgen så när vi kom upp dagvården igen för att ta blodtryck och ta bort urinpåsen så var ju den full med bajs, oops, han gav väll igen lite eftersom dom bara är dumma och sticker honom jämt ;)
Nu får vi tyvärr inte reda på svaren förrens om några veckor, så vi får hålla tummarna!
Här kommer lite bilder från dagen...









Efter att allt va klart var Isak så trött och slut så han somnade vid maten!


Smarta Leah

Syrran & Elias kom förbi en sväng och ungarna passade på och leka lite kurragömma...


Isak tittade på...


När syster och systersonen åkt hem så skulle vi gå och hälsa på Mårten & Annika men Leah hade ingen ro i kroppen och tyckte att mamma & pappa var såå sega att komma iväg och hon gick in o ut till trapphuset så till slut var jag tvungen att hämta in henne och låsa dörren så att hon inte springer omkring därute och ramlar i trappan,  i vilket fall som helst så är våran tjej inte alls dum så hon gick helt enkelt in på sitt rum och hämtade en stol och låste upp dörren igen, så var det med det, duktig hon! =)

tagen på bar gärning!

Nu sover barnen så sött och jag ska återgå till mina program =) ...

Hörs....

Tisdag

Idag var vi hemma och tog det lungt och städade upp lite fram till ca 13:30 då vi åkte upp till Leah`s dagis för att lämna vagnen och säga hej. Först var Leah jätteblyg och vågade knappt titta på fröknarna men det släppte ganska fort och då gick hon iväg o hämtade sig en dockvagn och ville sen absolut inte åka hem, så det kändes skönt att hon ville va kvar och leka, det bådar ju gott tills nästa vecka, jag hoppas att hon vill det då också!
Efter dagis for vi en sväng på ÖB och kikade lite och köpte oss en varsin glass!
Nu har vi nyss ätit middag, det blev en tidig sådan idag, spagetti och köttfärssås bjöds det på =) Och jag är grymt sugen på blodpudding med bacon, keso och lingonsylt, måste äta det nån dag!
För övrigt så känner jag mig väldigt trött i kroppen men det lär nog inte bli en tidig kväll idag heller då jag bara måste se "Real housewifes of New York" och "So you think you can dance" ;)


dockvagn & såpbubblor

 Idag åkte vi upp till Barnens hus för att köpa såpbubblor åt Leah, däruppe sprang vi till våran förvåning på Leah & Isak`s snälla mormor & morfar som var i fullt sjå att shoppa en ny dockvagn åt Leah eftersom jag hade sönder hennes favoritvagn som ni kanske kommer ihåg, och dom tyckte så synd om henne som inte hade fått en ny än, gulliga ni ;) Så då fick Leah välja vilken vagn hon ville ha och den skulle absolut monteras upp på affären och om hon hade fått bastämma så hade hon nog gått hela vägen hem med den, men det fick bli bilen efter lite förhandling! =)
Hon är så himla stolt och kör omkring med nya vrålåket hela tiden här hemma. Isak fick en skallra föreställande långa farbrorn, tack snälla momma&moffa/ mamma&pappa/ svärmor&svärfar för att ni är så underbara! =)

Sen blev det chili con carne till middag och idag gjorde vi faktiskt ris till, det brukar vi inte ha fast jag måste nog säga att jag gillar det bättre utan ris och med rostat bröd till såklart!


6 månader

Men hur kunde jag glömma o skriva att våran lilla prins blir 6 månader idag, det är ju helt galet att han föddes för ett halvår sen, och ännu mer galet att om ett halvår fyller han 1....

Isak nyfödd

Isak 6 månader

Jävla borrande

Blev väckt av ett jävla borrande vid kl 8 bara för att Akelius har beslutat att bredbandet i huset ska bytas. Jag och Isak hade precis somnat om när skiten började, o ja, jag vet att det är deras jobb men jag har faktiskt barn som sover, dom kan väll sitta och rulla tummarna till kl 9-10 iaf så att mina barn får sova ut, suck! Jaja barnen var iaf inte griniga när dom vaknade så dom passade på att ha lite morgonmys med varandra =)





Hönsmatning

Leah passade på att mata momma & moffas höns med lite gräs i helgen...

Helgen

Helgen har varit mycket bra precis som förväntat, vi har bara tagit det lungt och myst hela familjen, gått omkring i mjukiskläder, lite småskitig och osminkad, ibland är det skönt o bara va!
Igår åt vi kebab till middag, sen på kvällen hade jag och pappa en liten kräftskiva för oss själva, eftersom Stefan inte äter kräftor och alla andra jobbade men det gick ju det med, mer åt oss =)
Idag fortsatte vi skräpmatstemat och högg in på härliga hamburgare med strips och lökringar från Frasses, men nu kanske man ska ta det lite lungt med onyttigheterna känns det som!

Nu är det bara en vecka kvar tills den vanliga vardagen börjar igen, känns ganska skönt faktiskt!
Imorrn vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, det beror nog lite på vädret!
På tisdag tänkte vi gå upp på Leah`s dagis och hälsa på så hon kanske längtar tills hon får gå dit och leka med alla kompisar igen, vi tänkte även ta upp hennes vagn och lämna den där eftersom hon sover i den på dagarna och det blir lite svårt för mig och ta dit den sen när Stefan har börjat jobba eftersom jag måste dra tvillingvagnen samtidigt så då passar det ju alldeles utmärkt att fixa det i veckan!
På onsdag ska vi ju som sagt till sjukhuset för Isak`s undersökning.
På torsdag frågade syrran om jag hade lust och komma till salongen där hon har praktik och klippa mig gratis och det tackar man ju inte nej till! =)
Sen får vi se vad mer som händer i veckan!
Hoppas ni också har haft en bra helg!

Ute

Idag bjöds det på solsken så dagen lär nog spenderas mestadels ute! Fast jag vill inte klä av ungarna för mycket då dom inte är riktigt friska än, och det känns lite kallt i luften. Nu är jag bara inne en sväng för att ge Isak lite käk men ska nog snart bege mig ut igen!

Leah ska plocka lite blommor

Isak spanar in syrran

Leah har dukat upp värsta buffèn

Hoppas ni alla får en bra dag!

Tant röd

Japp det var som jag anade, idag kom tant röd på besök, det va ju ett bra jävla tag sen sist, behöver jag säga att det INTE var ett kärt återseende!

Sjukhusbesök

Idag fick vi hem en tid för Isak för sjukhusbesök så nu på onsdag ska vi till dagvården för blod och urinprover och även renografi (njurfunktionsundersökning)
Jag försökte ringa dit nu för att få lite mer information t.ex vart vi ska sätta emlasalvan, men självklart så stängde dom ju klockan ett på fredagar jaja jag får väll prova ringa igen på måndag!
Åhh jag hoppas verkligen att allting ser bra ut...

Sådan mor, sådan dotter?

Mamma

Leah

Mamma

Leah

Mamma med momma, moster Marielle i babysittern & morbror Mattias

Leah


Förutom att Leah är mycket sötare än vad jag var/är ;)

Fredag

Sitter i Lungre och jäser, går och småäter på min kaka som jag bakade igår, är sjukt sugen på nått men jag vet inte vad, ska nog snart gå igenom frysen tänkte jag =)
Isak måste sova väldigt gott i bilbarnstolen för han har sovit i snart 3 timmar! Då är han nog go och glad när han vaknar, lillprinsen!
Nu kom jag på vad jag är sugen på, sushi, men det lär jag ju knappast hitta i frysen ;)

Det känns som att det här kommer att bli en bra helg, lugn och skön, vi får väll hoppas att jag har rätt!
Återkommer sen
xoxo

Gofisar


Ni kan ju ignorera tjatmorsan i bakgrunden ;)

mmmat

Nu är vi hemma istan igen och har just intagit en delikat middag bestående av McDonalds till mig och Leah och pizza åt Stefan, så nu är vi mätt =)
Idag har vi både plockat jordgubbar och bakat, mums =)
Har inte så mycket att skriva så jag bjuder på en bild istället!

En nyvaken Isak i gamla sköna vagnen hemma hos momma & moffa

snart helg

Torsdag idag, gud vad tiden går fort, snart har Stefan bara en vecka kvar av semestern och då börjar Leah på dagis igen och då är det snart september, jisses!
Nu sitter vi ute i Lungre igen, jag är inne med Isak. Stefan & Leah fixar o donar lite ute.
Vi kommer nog att spendera helgen här också, känns lite trist o sitta istan o uggla! Här kan ju Leah springa in o ut o leka som hon vill!

Idag ringde jag till kommunen så att vi får hem dagispapper, jag kan inte förstå att våran lilla bebis också ska börja på dagis och i den här takten så är vi ju snart där! Jag hoppas verkligen att han får plats på samma dagis som Leah och samma avdelning, det vore ju klockrent, tyvärr så lär det väll inte bli så eftersom vi kommer att måsta söka plats mitt i vårterminen och då finns det ju inte så mycket platser direkt, jag gruvar mig för att kanske behöva skola in honom på ett helt annat dagis men det visar sig väll!

Förresten igår va Leah så rolig, hon ska alltid sitta i soffan med typ alla hennes leksaker och igår låg Stefan i soffan och jäste och Leah hämtar grejer på grejer och det börjar bli lite trångt, tillslut säger hon till sin käre far - Flytta på dig tjockis! HAHAHAHA

Fönsterputsning & blåbärsplockning

Idag åkte vi till Lungre och jag & Stefan, snälla som vi är, putsade mammas & pappas alla 18 fönster, eller det var väll mest Stefan som putsade men han hade ju självklart inte klarat av det utan mitt fenomenala stöd ;)
Leah passade på att umgås med moffa innan han skulle på jobbet, dom åt lite lunch och glass tillsammans och Leah var även snäll och hjälpte till att plocka i diskmaskinen!
Isak var desto mindre nöjd med tillvaron, jag trodde att hoppgungan skulle funka alldeles utmärkt men den var väll rolig i ca 1 minut, tillslut bestämde han sig för att sova i vagnen en stund!
Sen hittade vi små lesaksödlor och Leah blev så rädd så hon höll på att skita på sig och sprang o gömde sig, sötnosen, Isak var desto tuffare och ville mer än gärna hålla i dom =)¨
När momma sen kom hem från jobbet så tog hon och Leah på sig storstövlan och vandrade in i skogen för att plocka blåbär!
Allt som allt en trevlig dag, nu är vi hemma i stan igen och ska laga oss nån middag det blir nog strips & korv, det älskar Leah! Hoppas ni alla också haft en bra dag!

Isak i hoppgungan

Leah älskar att hjälpa till!

Läskiga ödlor

Men Isak var cool lugn

Blåbärsplockning med momma

Onsdagmorgon

och det är bara jag och prinsen som är vakna! Idag ser det ut att bli hyffsat väder iaf, skönt!


Leah målar



Slutresultatet

Leah lagar mat


hmm...

Dagen idag har inte bestått av så mycket kreativt, även idag har vi bara varit inne fast jag har faktiskt klätt på mig kläder, inte illa =)
Jag hoppas att både vi och barnen är piggare imorrn, det känns som man skulle behöva komma utanför dörren och få lite luft även fast vädret kanske inte är det bästa!



Leah är nog den som är piggast iaf för hon har verkligen hållt igång idag!

Hon skulle absolut sitta i Isak`s gåstol och leka med alla bebisleksaker =)

Tillslut så orkade hon inget mer och både hon o Stefan däckade i soffan...

Mys med pappas fötter i ansiktet, hmm....

Nä nu ska jag ta & väcka Stefan så man får sig nån middag!

mys

Jag skulle jättegärna vilja ha ett till barn om ca 5-6år, frågan är ju hur man ska kunna sluta skaffa ungar när slutresultatet är så perfekt!
Ett av dom första korten på en liten Isak

Liten blir stor

Hittade lite gamla bilder på Leah och det är ju faktiskt helt galet va tiden går fort!


















Åhh...

...vad jag skulle behöva en sisådär 10 timmars mer sömn, jag fattar inte varför jag är så himla slut i kroppen, skulle behöva ta en dusch, sminka mig och klä på mig så kanske jag blir lite piggare! Jag har gått omkring  i t-shirt och trosor nu i 2 dagar och bara varit, då känns det skönt att det är pissväder ute så man inte får dåligt samvete för att man sitter inne och ugglar!
Stefan har fortfarande semester i 2 veckor till men det känns som att det är många som har börjat jobba igen och skolan har börjat för syrran osv betyder det att hösten är nära nu?! Det känns både trist och lite skönt att sommaren snart är slut , det är ju faktiskt lite mysigt när det blir lite kallare ute och man får sitta inne med en film och mysa =)
Nu är det ju inte så länge kvar tills Leah börjar på dagis igen och hon vill absolut inte dit =( Jag tänkte att vi kanske går dit  hela familjen och hälsar på ca en vecka innan så hon får träffa alla kompissar och fröknar igen så kanske det blir lättare när hon ska dit på riktigt!

mäh...

Besöksrekord idag men ingen kommenterar, buhu...

Lillprinsen...

Isak har varit jättetrött och slö hela dagen och har knappt velat ätit någon, det är inte lätt o va liten o inte kunna tala om vad som är fel, lillgubben!
Just nu...


men tur...

Jag hade nyss gjort en inlägg med bilder från bröllopet som såklart försvann, jaja, jag gör väll ett nytt försök då, om nån som är med på bilderna vill att jag tar bort dom så är det bara att säga till! Det blir bara några få bilder av alla 200 som vi tog men det får ni nöja er med så länge =)


Fina brudparet Annika & Mårten


Mårten, Danaz & Kenneth

Söta Noralill & Erika


Älskling



Ann & Sofie

Dagen idag har inte bestått av så mycket alls, vi är trötta och sjuka hela familjen och vi har inte ens varit utanför dörren, hemmet ser ut som ett bombnedslag men det får det göra ibland ;)...

Paparazzi

Leah tycker att det är jätteroligt och låna kameran och ta lite kort här och där, hon har väll lärt sig av mammsen och pappsen! Så jag tänkte att jag bjuder på några av hennes mästerverk =)








Nä nu blir det kvällsfika...

Tack för igår!

Tack alla för en trevlig dag och kväll med alldeles perfekt väder och fina människor, jag orkar tyvärr inte lägga in några bilder från bröllopet idag, det kanske kommer imorrn!

Som vanligt är det alltid lika mysigt att få hem barnen när dom har varit borta hela dagen och hela natten dessvärre så hade Leah blivit tvärförkyld inatt (smittad av mig såklart) så hon är jättesnorig och grinig, och jag vet inte om Isak har åkt på nått magsjukevirus eller nått för vill bara ha jättelite mat och sen så kräks han upp allt igen, även han är jättetrött och slö, stackars barn =(
Det kommer nog bli en jobbig natt!


Älskade ungar! 
Leah låter Isak få titta på hennes lego men absolut INTE låna! =)


Till Linda


Dagens bröllopsoutfit

Nu fer ma

Puss o hej

Lördag...

... och solen skiner, det kan ju inte bli bättre förutom att jag är sjukt trött men förkylningen känns iaf helt OK, lite snor & hosta men det kan jag leva med! Igår kväll eller inatt snarare kunde jag verkligen inte somna, jag som aldrig brukar ha problem med det, iaf så dom gånger jag väl inte kan somna så börjar jag alltid tänka på mat och inatt så blev jag sugen på både kebab och langos så nu kommer jag ju vara sugen på det tills jag får äta det,suck, bara jag som är så här konstig ?! ;) Idag är det Dagen D för Mårten och Annika, dags för bröllop, det kommer nog att bli en bra dag =) Nu väntar jag bara på att Stefan, som är bestman för övrigt, ska vakna till liv så att vi snart kan åka ut med barnen till Momma & Moffa eftersom dom nog inte är lika sugna som vi på att gå på bröllop! ;) Hoppas ni alla får en bra dag!

Henke

Tack snälla Henke som tog dig tid att sy upp Stefans byxor

Leah & Isak`s fina gudfar


Henke & Linda`s underbara son Miio ... Btw Leah tackar för glassen ;)

Tyckte väll att det blev lite tyst...

Vart är Leah?


Leah hade gått o gömt sig i garderoben så att hon kunde smyga åt hundarna lite mat, som hon vet att hon inte får göra! =)




Lite suddiga bilder men men...

ungarna idag...








Utbrott

Stefan tog nyss med sig Leah på affären och man kan ju säga att hon inte var på sitt bästa humör, hon skrek och grinade, tappade en flaska i golvet på bolaget tillslut blev hon mutad med godis men inte heller det dög så även godiset kastades överallt, hon betedde sig som en bortskämd unge som alla säger att - Sädär ska inte mitt barn bli! Mmmm det sa jag oxå innan jag fick barn, vad hände egentligen ;)

Vi får väll se det positivt, det är ju bra att hon har en egen vilja iaf, haha

Solat

Jag har precis varit & solat solarium i 20 min, o ja jag vet att det är 25 grader varmt och sol ute men har man 2 vilda ungar och mår som jag gör idag så är det inte så lätt o ta sig ut, behöver jag nämna att jag var den enda där! =)

I vilket fall som helst så vill jag ju inte se ut som jag mår imorrn så då är frågan ska jag även smörja in mig med BUS o riskera att bli fläckig eller ska jag skita i det? Vad tror ni gott folk?!

Sista dagen

Jahapp idag är sista dagen jag har på mig att kurera mig och jag känner mig faktiskt liiite bättre idag men är fortfarande snorig och hostar som en tok! Det värsta är på nätterna när man inte ens kan andas och man måste sova med munnen helt öppen, jag som dreglar mycket i vanliga fall, nu är det en stor pöl på kudden, oops.

Finvere idag oxå, egentligen skulle man ju ligga ute nånstans och sola en dag som denna men på nått sätt känns det som att sommaren redan är slut?! Även fast jag i vanliga fall tycker att det är sommar iaf hela augusti, konstigt det där!

Idag ska jag iaf måla tånaglarna, kommer inte ihåg när jag gjorde det sist, intressant va?! =)

Hörs sen...

Usch

Det var längesen jag mådde så här dåligt, det känns som att det bara blir värre för varje dag som går, jag kallsvettas, hostar och huvudet är helt tjockt av snor! Vänder det inte snart så kommer jag inte kunna gå på nått bröllop och det vill jag ju, kan jag få bli frisk nu tack!?

Det är bara jag och Isak vaken här hemma eller Stefan är oxå vaken men han är och hjälper en kompis o fixa mat till hans 30-årsfest, som självklart oxå är på lördag så den missar vi ju =(
Isak har precis ätit gröt, eller ätit och ätit , några skedar slank väll ner iaf, om han fick välja skulle han nog bara dricka välling resten av livet, suck!


Isak äter gröt

Nu när Leah snart kommer att vakna så kommer hon garanterad ha sin vanliga morgonfrilla, som ser ut så här!
(jag kan säga att det är ett helvete o borsta ut!)


Leah brukar alltid sno min mobil för att hon ska gå iväg och ringa Moffa och självklart måste man ju va lika cool som farsan som kan prata utan att hålla i telefonen!

look, no hands

Idag skiner solen oxå, det bådar ju gott tills på lördag men när man är sjuk så vill man ju bara att regnet ska ösa ner så att man får dra täcket över huvet!
Jaja jag hoppas att ni får en bra dag iaf och att ni mår bättre än mig!

Onsdag

Mina fötter känns iaf bättre idag men dessvärre känns halsen mycket värre och jag känner mig febrig i kroppen =(
Idag åkte vi ut till Lungre,det var ingen hemma där eftersom alla jobbade så jag & Stefan ställde oss och målade köksluckor, Leah sprang iväg o lekte & Isak somnade ganska fort i vagnen.



Trött & sjuk mamma i bilen





ligger o myser innan han slocknade




klippa gräs


baka kaka


Leah & Nisse



Momma & Moffas vovve Nisse


Nyvaken prins

När vi åkte in till stan så somnade våra små guldkorn i bilen så Stefan passade på att springa in på Matpiraten och handla det som behövdes så vi kunde äta spagetti & köttfärssås idag till middag!



Slagna hjältar



Mina bebisar...

Leah liten bebis


Isak liten bebis

ont

Räcker det inte med att jag måste gå som en gammkärring för att jag fortfarande har så jävla ont i fötterna och jag har ingen aning om hur dom ska kunna läka tills på lördag då vi ska på bröllop eller hur jag ska kunna trycka ner dom i något finare skor iaf då jag nu är tvungen att vandra omkring i flipflops för att inte avlida =( Ja i vilket fall som helst så har jag nu som grädde på moset fått så otroligt ont i halsen, jag har inte tid och bli sjuk!
Jag hade ju planer på att eventuellt träffa Paulin idag men då det regnar och jag inte har nått regnskydd till vagnen + att jag knappt tar mig framåt så går nog dom planerna i stöpet!
På sin höjd kanske vi åker hem till syrran idag igen eller så blir vi bara hemma och myser våran lilla familj =)

För övrigt måste jag bara säga att Isak`s blivande fru Melisia är så himla fin, bra val av honom där ;)


Måndag?!

För visst är det väll måndag idag, fast jag har tisdag jag, jaja. Idag drog vi iaf bort till Marielle och Elias så att barnen fick leka av sig lite och jag och Stefan kunde få lite gratis mat ;)
Det första som hände när vi kom innanför dörren var att Marre och Stefan bänkade sig framför tv-spelet och blev sittandes där ett bra jävla tag, sen kom brorsan/morbror Mattias förbi och då blev Marre så illa tvungen att ge upp sin plats i soffan! Efter middagen och massor av bus ville Stefan fortfarande inte åka hem, så han och Mattias lånade med sig xboxen och sitter nu här hemma och spelar och jag funderar på och gå o lägga mig, känner mig helt slut i kroppen!
Lite pics...


Marre & Stefan väldigt koncentrerade!


Isak var oxå väldigt koncentrerad =)


Kusin Elias


Barnen


Isak hittade en ballong o smaka på!


Det bjöds på hamburgare & strips, mums!


Leah


Middag


Isak fick som vanligt inte smaka!


Matte


Skål


Som vanligt blev det även lite bråk mellan ungarna och den här gången var det Leah som fick ett bitmärke under ögat!

Det var nog allt för idag, så godnatt och sov så gott mina vänner!

Trött

Åhh vad jag är helt slut nu, lördagen började vi iaf hemma hos mig, jag, Paulin och Lena, vi drack upp oss lite för att sedan gå in på yran och direkt ner på stråket då vi kände oss lite törstiga igen ;) klockan gick fort och efter en stund var det dags att skynda oss upp till stortorget för att se lady gaga, hmm ja vi såg kanske en minut av henne, fy fan va folk, det va så jävla trångt och vi såg inte ett skit så vi bestämde oss för att gå ner mot stråket så vi hann dansa loss lite innan det stängde.
På väg hem ville vi gå o käka nått men eftersom 40.000 till hade samma tanke så fick vi ganska snabbt glömma den briljanta idèn, så det blev hem till sängen istället.

När jag vaknade imorse var döden inte långt borta kan jag lova, smarta jag som valde att ha på mig klackisar igår har fötterna fulla av blåsor och sår, huvudet dunkade som aldrig förr och jag ville bara dra täcket över huvudet och somna om men efetrsom det var dags för möhippa för Annika idag så var det bara att bita ihop och släpa sig in i duschen och gå iväg för att dricka lite till med trevliga tjejer, lite picknick (stavning please) tivoli, stråk, pub, 7 cider och 1 öl senare kände jag att det var nog för mig, så jag kom hem för ca en timme sen och känner faktiskt inte av att jag har druckit nånting men är sjukt trött och mina fötter värker!
Tyvärr tog jag inga bilder idag men andra gjorde det så dom lär ju dyka upp nånstans. Däremot så kan jag bjuda på några fler från gårdagen, enjoy...






















just nu...


full, nja


snyggingar ( tjecka in trosLena, haha )


NI HAR INGEN CHANS, VI ÄR FÖR JÄVLA SNYGGA, HAHA


snopptungan paulin =)


look at me


vinlena



party

Japp ikväll är det party på schemat och det ska bli sååå kul, vid två-tiden ska syrran och Angelin ta ungarna och sen kommer Lena hit och då öppnar vi nog den första och gör oss iordning för att dra vidare och träffa fler snygga brudar =)
Jag ska försöka ta mycket kort ikväll så ni får se hur fina vi är ;)
Dom tre senaste nätterna har Isak somnade vid 21-21:30 och sovit ända tills 5 för att då äta och sen somna om till 8-9 jag hoppas verkligen att det håller i sig och att mina små underverk är som änglar hela dagen och hela natten =)
SKÅL!


RSS 2.0