pics

Hmmm.... Har inte så mycket att bjuda er på, en ganska händelselös dag! Lägger in lite bilder iaf, Leah var inte så pigg på att vara med på kort idag, Isak däremot har inte så mycket val ;)

Förresten ni missar väll inte säsongspremiären på Grey`s Anatomy ikväll kl 21, äntligen, whopsido =)








AJ!!!

Att gå till tandläkaren känns lite som ett skräckfilmsscenario, man känner sig så utlämnad, jag inbillar mig att närsomhelst kommer mördaren in genom dörren och skär halsen av tandläkaren och alla sköterskor och kvar ligger jag i stolen med munnen full av maskiner som han använder flitigt för att borra sönder hela käften och blodet bara sprutar! Eller kanske ännu värre, tandläkaren är mördaren, gahhh...

Iallafall, jag kan ju säga såhär, hade idag varit igår så hade jag inte gått tillbaka idag! Fy satan va ont det gjorde, fick först bedövning, det gick väll ok men jag blundar gärna för jag vill inte se vad som görs. Sen börjar sköterskan att ta bort tandsten vilket jag tyckte gjorde ont och mitt i det så tappar hon tandstensmaskinen (eller vad fan det är) rakt på min läpp -AJ!!! säger jag - Ojdå säger hon, det var inte meningen, det blev som en liten brännskada där! OJDÅ?!?
Sen börjar själva borrningen, vilket ilar som fan trots bedövningen, jag ligger och blundar så hårt jag bara kan samtidigt som jag krampaktigt knyter mina händer, efter alldeles för lång tid är det äntligen klart och vad får man för besväret, en fet jävla räkning -Tack!

Nu ska jag iallafall sköta mina tänder exemplariskt och sluta med allt småätande

Tandläkaren

Har precis kommit hem från tandläkaren där jag har lagat ett av två hål, ska fixa det andra imorrn! Pappa var så snäll o kom o var barnvakt medans jag var borta, nu ska han snart åka på jobbet så då blir det bara jag och barnen igen!
Sen vid kl 16 ska jag gå bort till Stefans jobb lagom tills han slutar så får han ta med sig barnen hem igen medans jag går till Marres skola och får håret färgat, hon ska klippa det sen på fredag på salongen, så jag kanske bjuder på nån bild på fredag när hela frillan är fixad! =)

Jag känner mig lite halvt förlamad i käften just nu =/


27/9

Igår förmiddag åkte vi ut till Lungre hela familjen för att spendera dagen och natten där. Leah passade på att vara ute och leka så mycket som möjligt, hon både plockade upp dom sista potatisarna ur landet, lekte i sandlådan och gick på långpromenad med dockan i dockvagnen! Isak tyckte det var jättemysigt att åka vagnen ute i höstvädret och sova långa stunder alldeles nerbäddad, lilla plutten!
Nu har vi kommit in till stan igen och till middag ska vi nog göra hamburgare med strips.

Imorrn ska jag till tandläkaren, känns inte alls nå kul och jag gruvar mig för att jag vet att jag har flera hål efter graviditeten och amningen med Isak. Det var samma sak när jag väntade Leah fast då fick jag ännu mer hål i tänderna än den här gången! Sen så har jag väldigt lätt för att få hål i tänderna =(
Usch jag hatar och gå till tandläkaren, blä! Dyrt och jävligt!










Tjejkväll!!!

Nu har jag bestämt att tjejkvällen blir lördagen den 24/10 hemma hos mig, hoppas så många som möjligt vill och kan komma! Och så kör vi på en riktigt rolig jävla kväll! =) Välkomna!

xoxo

Kina

Idag gick vi ner på stan och tog en fika på törners med massa fina mammor, bebisar och gravidmagar =) Efteråt tog vi en liten runda på stan, gick på Domus och spanade in alla nya affärer som öppnade idag, det var ju inte bara vi där som ni kanske förstår och med en massa barnvagnar speciellt min bigassvagn var det ju inte så lätt och gå o titta på kläder så jag får nog ta några till rundor nån annan dag!

Nu är det alltså helg igen, fan va fort tiden går, nu sitter jag och väntar på att Idol ska börja men jag är så jävla trött!

BTW blev precis bjuden på en resa till Kina i februari, nice! =)

Här är lite bilder från dagen...








torsdagshäng

Idag har Leah varit på dagis och lekt och jag och Isak drog bort till pulle & Alfons för att hänga lite, och så fick vi äntligen träffa Annas söta lilla Alva =) Här får ni lite bilder på det och även ett kort på Leah innan dagis!










Tyvärr fick jag inte med nått kort på paulin`s ansikte för hennes gigantiska tuttar var ivägen, haha =)

kvällen igår...

Leah matar hundarna och Isak väntar på käk =)




Phu

Isak fick ett brev idag från Östersunds sjukhus, det stod:

Röntgenavdelningen har tagit emot en remiss från Din läkare.

Vi kommer att kalla Dig om cirka 1 år.

Med vänliga hälsningar
Röntgenpersonalen




I mina ögon kan det ju bara betyda en sak, att operationen var lyckad och att allt nu fungerar som det ska! =)
Vi har fortfarande inte fått hem läkartiden, men den borde komma närsomhelst, ser verkligen framemot att träffa hans doktor och få svar på allting, även alla andra prover och nu känns det som att jag inte behöver oroa mig för att det ska bli en omoperation för skulle det vara fallet så tror jag att det är högst osannolikt att dom skulle ha skickat hem ett brev som detta, för isånna fall skulle ju en röntgen säkerligen behövas göras igen snarast möjligt!

Jag hoppas även att vi får svar på om han har nån sorts blod/blödarsjukdom vilket kan vara orsaken till att han förlorade så mycket blod efter operationen.
Det föll iaf en sten från mitt hjärta idag och jag hoppas att fler kommer att falla efter samtal med läkaren!

tyst

Har både hunnit med att lämna Leah på dagis och varit ute med hundarna! Isak ligger och sover i sin säng och det är väldigt lugnt och skönt här hemma, jag kanske också skulle ha tagit mig en powernap, kanske.

Sen funderar jag och Isak på o ta med oss Paulin och Alfons o gå på öppna förskolan, fast det som är dumt är att det är mellan kl 12:30-15 för 6-12 månader om jag inte minns fel och eftersom jag måste hämta Leah kl 14 så hinner vi ju bara vara där i ungefär en timme men men synd att moffa är nere i Stockholm annars kanske han kunde ha hämtat Leah om han var ledig, men det kommer ju fler dagar!

Fy fan va det blåser idag, inte för att det är så  ovanligt för att vara Östersund men Isak tyckte iaf att det var jätteobehagligt i vagnen på vägen hem från dagis eftersom han knappt fick nån luft, stackarn!

Nä jag undrar om jag ska lägga mig och vila en stund innan det är försent!
Hörs sen...

Jo just en sak till jag ska förmodlingen klippa mig och färga utväxten nu på fredag hos syrran på salongen där hon har praktik, nu till min fråga, ska jag klippa lugg eller inte?

Nu vaknade Isak, typiskt!

Barnvakt

Lyckades för en gångs skull att vara på dagis prick kl 9, måste va rekord! Lämnade Leah och utanför grindarna väntade syrran med Elias, så nu har jag fortfarande två barn hemma eftersom jag lovade att vara barnvakt åt Elias i ca 3 timmar medan Marre är på utbildning. Elias var mer än nöjd att få åka brevid Isak i vagnen =)
Just nu leker grabbarna på bra här hemma och på tvn visas barnprogram =)

Grabbsen...

En trött Isak och nöjd Elias =)

bio

Idag blev Leah fotad på dagis, jag hoppas att det blev bra, jag längtar tills korten kommer!
Sen gick vi hem och myste och bjöd moster & moffa på lunch. Efter lunchen sov båda barnen 3 timmar i sträck, kors i taket, och ändå var det inte så svårt att få dom att somna för natten, dom var väll extra trötta idag helt enkelt!

Ikväll har jag och Pulle varit på bio, vi såg The ugly truth, den var bra en riktig feel good film, förutsägbar, romantisk, härlig och lite smårolig, som en riktig chickflick ska vara, me like =)

Barnen idag...


seg dag

Men åhh vad jag inte älskade den här natten! Båda barnen somnade vid kl 20 igår kväll och båda vaknade och var jättepigga vid kl 23 precis när jag var på väg och lägga mig så jag var ju lagomt nöjd,Leah somnade iaf om relativt snabbt, men Isak var vaken i två! timmar och skrek, grinade och gnällde, tillslut var jag på bristningsgränsen av trötthet och var tvungen att gå in i badrummet och skrika av mig allt va jag kunde in i en handduk, haha!
Under tiden gosade Stefan med Isak och sen fick lillprinsen ligga brevid mig i sängen och somnade på 2 röda!

Just nu håller Stefan på med storkok i köket, köttfärssås och chili con carne, skönt att ha i frysen o bara ta upp när man inte orkar laga mat!

Jag håller på o ska ta bort skorv på Isak så han har klet fulla huvudet, sånna gånger är det inte så roligt att ungarna har så mycket hår för det är inte det lättaste att tvätta bort sen kan jag tala om! :/

Så här ser han ut just nu...


Här är Leah under samma procedur för nästan två år sen...


Jajust imorrn är det dags för fotografering på Leah`s dagis, spännande! Hoppas bara att vi kommer i tid! ;)

KÄRLEK

Åhh vad jag älskar mina barn!



Pappas tjej


ajaj

Säger man ajaj till Isak så är det förbjudna plötsligt det roligaste man nånsin gjort i sitt liv och man bara måste fortsätta, bara lite till...


Shopping

Dagen idag började inge bra... Vi har tvättid idag och det är ju inte direkt det lättaste med en unge på armen och en annan som mer än gärna "hjälper" till! Barnen var jättegriniga på förmiddagen så jag bestämde mig för att ta med dom ut på en promenad, det första Leah gör när hon kommer utanför dörren är att hoppa i en vattenpöl med gympadojerna så då var det bara upp och byta skor! Och så skulle jag även passa på att rasta hundarna och plockade såklart upp bajset, duktig som jag är, men tro på fan att det var hål i påsen, grrrrrrrr, upp och tvätta händerna och sen äntligen ner på staden för att luncha med syrran, jag tänkte ju att barnen skulle sova då, men det tänkte inte dom utan somnade när vi gick därifrån istället.

När barnen ändå sov så passade jag på att shoppa lite kläder, tyvärr blev det bara till Isak eftersom allt fint jag hittade till Leah såklart inte fanns i hennes storlek, typisk! Ja och så blev det en tröja till mamma Mikaela också =)





Nä nu blir det till att fortsätta tvätta och vika kläder resten av kvällen =/

7 månader!

Efter att ha lämnat Leah på dagis vid tiotiden så gick jag hem óch la/läggde? Isak (som för övrigt blir 7 månader idag!)
Medans han sov passade jag på att städa och diska lite! När prinsen sen vaknade sprang vi ner på stan för en snabbfika med Paulin & Alfons innan det var dags att hämta prinsessan igen!
Nu hänger jag och barnen hemma och leker lite i väntan på pappa Stefan!
Hade inte så mycket mer att skriva just nu så här får ni lite bilder från dagen...


Isak


Alfons


Pulle

Hemma igen...




Den som söker han finner!

Hittade precis blixtfunktionen - Blixtpå+anti röda ögon- på kameran, men snabb jag e då, hahaha


Ok lite röda blev dom ändå men ingenting jämfört med förut!



Barnen har fått post =)

Stefans fosterföräldrar Björn och Inger är så himla gulliga, dom här vykorten från Irland kom med posten idag =)



zzzzzzzzzz

Ända sedan lille Isak kom till världen så har Leah totalvägrat att sova på hennes rum, hon ska bara sova med mamma, och det har hon ju fått såklart! Men nu håller jag på och bli galen, hon snarkar värre än en riktigt karl, tom värre än sin far ( & sin moster! Morfar är gränsfall ;)
Jag vaknar minst 10 gånger varje natt av att hon låter som ett helt sågverk, som tur e vaknar inte Isak, iaf så försöker jag med allt för att få henne att sluta, jag knuffar på henne x antal gångar, vänder på henne, stoppar in nappen, tar ut nappen men fan ingenting funkar!!!
På dagis tycker dom att det är så roligt att när alla vagnar står uppradade och barnen sover så hör man världens högsta snarkningar från typ den minsta tjejen!
En fröken berättade att dom hade haft en annan flicka där som också snarkade otroligt högt, och på henne hade dom opererat nånting i näsgången/munnen? ( Det var inte dom på dagis som hade opererat henne utan på sjukhuset ;) )
Iaf så efter det så hade flickan slutat snarka, nu känns ju inte det som nått alternativ i vårat fall, då Leah ju faktiskt inte lider utav det utan det mest blir jobbigt för oss! Det kanske blir jobbigare med snarkningarna för Leah sen när hon ska börja sova över hos kompisar osv, men det får man ju ta då, det kanske kan gå över av sig själv också vad vet jag!
Nä, just nu känns det som det enda alternativet är att få henne att sova på hennes rum, men hur?

Vilken dag?

Måste nog byta dag för tjejkvällen, så vilken lördag passar er bäst? 3/10 , 17/10 eller 24/10 ?

xoxo

BRÖST!

Idag inne på Lindex sprang Leah fram till en BH och skrek -Titta mamma, BRÖST! 
Hahaha sötnos...

Hollywoodfru - nej tack!

Har precis varit och lämnat Leah på dagis, hon blev lite lessen och ville följa med hem så det kändes jobbigt men å andra sidan så vet jag ju att det går över så fort jag har gått därifrån!
Isak somnade på vägen hem och sover nu sött i sin säng =)

Var det nån som såg svenska Hollywoodfruar igår? Jag säger bara OMG finns det verkligen folk som är sådär, Anna Anka var ju värst, snacka om att tro att man är snyggast och bäst i hela världen bara för man är rik som ett troll, det är ju vidrigt! Jag menar hon måste ju ha varit en normal, icke stenrik människa en gång i tiden hon också innan hon träffade sin gubbsjuka man, eller har hon hela livet trott att hon står över alla andra? Det kanske mest pinsammaste är ju att dom är svenskar, visst dom står ju minst sagt för den svenska idealbilden blonda och stora tuttar, men nå värst snygg var dom ju verkligen inte, däremot uppblåsta och full i sig själv.
Och hur kan man allvarligt tro att ens ca 20-åriga nanny är avundsjuk på ens livsstil och ute efter sin fula gubbe, jag menar efter att ha bott med anna anka o co så hoppas hon nog att hon aldrig blir rik om det är så man blir av alldeles för mycket pengar!

jaja...

........

Idag bjöd jag hit syrran på lunch, kyckling, ris och sallad fick hon avnjuta! Efter det så följde jag och barnen med henne hem, där bakade hon en kladdkaka till oss =)
Sen gick vi och mötte Stefan när han slutade jobbet, så då passade Leah på att plocka lite sten eftersom hon absolut skulle gå hela vägen dit, Isak fick sitta i vagnen och äta på händerna. Superfint höstväder idag btw, hoppas att det håller i sig ett tag!




=/

Såhär förträffligt började min dag =/ vi får väll se vart den slutar...

söndag

Det är bara jag och Isak vaken här hemma, som vanligt, fast jag tror att Stefan också håller på att vakna till liv, men jag kan ha fel ;)
Inatt sov Isak hyffsat bra, både han och Leah var däckade innan kl 21 för ovanlighetens skull, sen vaknade han kl 23 och var jättelessen, så då fick han krypa ner brevid mamma i sängen istället, för han gallskrek så fort jag la ner honom i spjälsängen, kanske hade drömt en mardröm, vad vet jag! Så inatt var det trångt och mysigt då jag hade en unge på varje sida =)

Isak borstar sina icke-existerande tänder...



Och så har han börjat suga på underläppen, sötnos!


Fan, Isak får så röda ögon av blixten på kameran, och använder jag inte blixten så blir dom så jävla suddiga, suck!


Nu kom Leah och kröp upp i mitt knä, mys =)

pizza

Sitter och väntar på att Stefan och Leah ska komma hem med pizza, mums! Fy fan vad jag har svullat den här helgen, godis, chips o dipp, jordnötsringar, dricka, you name it. Kanske får skylla mig lite själv att jag aldrig går ner dom där 5 kilona som jag skulle vilja men men det är ju bara helg en gång i veckan ;)
Hoppas ni också har en bra lördagskväll!

Moffas jobb

Vid 10:30 begav vi oss ut i regnet hela familjen för att gå och titta på lokalerna dit pappas/moffas jobb har flyttat, i samma byggnad som polisen, brandkåren, ambulans  mm Dom hade öppet hus idag för familjemedlemmar och bjöd på buffè med potatissallad, kött, kycklingvingar, massor av frukt, och godis och ballonger till barnen. Dom hade inte satt upp några bord än så vi fick sitta på golvet o äta men det gick ju det med för det var gött med lite käk. Nu har Stefan åkt iväg en liten sväng, Isak sover och Leah leker, sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på!


Tjejkväll?!

Jag är lite sugen på en tjejkväll, kanske andra helgen i oktober! Då har dom som behöver barnvakt lite tid på sig att fixa det! Tänk va kul och dricka massa goda drinkar, kanske nån öl, surra en massa, dansa och sen ut på krogen! Nån som är på??? =)

bästa-värsta

Det bästa just nu, mina underbara ungar...










Det värsta just nu, Dunder, a real pain in the ass, måttligt less på honom nu, så är det nån som vill ha världens jobbigaste rottweiler så är det bara att säga till, ni får honom alldeles gratis, no strings attached! Idag var han tydligen lite dålig i magen och när man har två små barn så är det ju inte det lättaste och bara springa ut med hundarna så fort dom gnäller, här är resultatet utav det, fy fan va äckligt!


...

Gahh Isak vaknar kl 6 varje morgon och vägrar somna om utan vill bara upp och leka, suck, och när han väl somnar minst 2 timmar senare så vaknar ju såklart Leah så då har jag ju ingen chans att få krypa er i sängen igen! Man känner sig som en zombie så här tidigt på morgonen, usch!

Idag har jag ingen aning om vad vi ska hitta på och inte i helgen heller för den delen, det visar sig väll, nu ska jag försöka piggna till lite...

Dagen före fredag!

Japp idag är det alltså torsdag, efter en jobbig natt och alldeles för tidig morgon så gick jag strax efter nio upp till dagis för att lämna Leah. Efter det så gick jag ner på matpiraten för att träffa mamma och shoppa loss eftersom det var 50 % på allt i butiken. Det fanns inte en enda kundvagn ledig när vi kom dit, så jag fick passa på och springa efetr en gubbe som precis hade handlat klart så jag kunde få ta hans vagn ( en jävla tur det så vi slapp bära allt)  Jag var mest ute efter blöjor och barnmat, jag roffade åt mig alla barnmatsburkar som fanns kvar, var mest från 8 månader, det blev kanske 30 stycken, köpte även ersättning, gröt, välling och lite fruktpurèer men blöjorna var helt slut såklart, synd där! Köerna till kassan var ju inte heller och leka med, satan i gatan va länge vi fick stå där, personalen gick t.o.m runt och bjöd alla på vatten så att inte nån skulle tuppa av, haha!

Efter handlingen skyndade jag och Isak oss ner på stan eftersom jag hade lovat att passa Alfons medans Paulin klippte sig hos syrran, jag blev dessvärre lite sen ner, sorry =( men hann ju gosas lite iaf! Glömde tyvärr ta kort!

Nu har barnen precis ätit mellis så förhoppningsvis leker dom snällt en stund =)


EEG

Inatt var en jobbig natt eller det var väll mer framåt morgonen eftersom Isak vaknade 4:30 gnällde lite, fick välling, gnällde lite till och somnade tillslut kl 6. Efter det sov han så gott så och även jag så det var riktigt jobbigt att behöva väcka honom kl 7:30 eftersom han var tvungen att vara vaken några timmar innan EEG-testet skulle göras. Stefan var med på sjukhuset och Leah var på dagis, Isak tyckte inte alls att det var roligt när dom satte dit alla elektroder på hans lilla huvud, 23 stycken var det! Men när dom väl var på plats somnade prinsen och sov som en stock under hela proceduren!

Vi fick inga svar idag utan får det av doktorn senare i september, jag antar att vi kommer få svar på allting samtidigt, dvs, röntgen, ultraljud, EEG, blodprover m.m.  Ska bli så skönt att få prata med läkaren och höra hur det ser ut och vad som kommer hända framöver, det är ju trist och behöva vara på sjukhuset titt som tätt och ändå inte få någon klarhet!
 
Nu är vi hemma och har städat lite, det behövdes verkligen, och om ca 1 timme ska vi hämta Leah!




jodå

Det blev en uppdatering idag också, haha, dock lite senare än vanligt, har som inte hunnit med det tidigare!
Idag var Leah på dagis och lekte med sina kompisar så då passade jag och Isak på att hälsa på Paulin och Alfons så grabbarna fick leka lite eller leka o leka dom tittade mest bara på varandra, sötnosarna!
Vi var där tills det var dax att hämta Leah och då följde Pulle & Fonzen med oss på en liten promenad!
Sen när Stefan kom hem så for vi upp till Henke, Linda och Miio en sväng och blev bjuden på jättegod bärpaj =)

Nu ikväll har vi tittat på Idol, det är ju så roligt att se på alla auditions speciellt dom som är så bra så att man bara ryser!

Imorrn ska vi upp tidigt, eller Isak lär nog vakna vid sju-tiden som vanligt och då måste vi hålla honom vaken tills vi ska vara på sjukhuset kl 9:15 för EEG-test och han måste vara vaken timmarna innan det, vi får väll se hur lätt det blir då han brukar somna efter frukosten så vi lär nog ha en grinig liten kille på förmiddagen!

Nä nu ska jag gå och sova så jag orkar med morgondagen!

Här får ni som vanligt lite bilder från dagen...






Godnatt...


Ute eller inne?

Trots att solen skiner idag så känns det som att jag och barnen kör på en innedag. Leah vill helst gå omkring naken och Isak är lite smågnällig och jag är jättetrött, Isak vaknade kl sex imorse så den här dagen känns verkligen jättelång!









Sen har jag ingen aning om vad vi ska äta till middag, förslag någon?!

Söndagsmys

Nu är hela familjen samlad igen, vi har ätit kinamat och myser =)




Leah ville inte vara med på kort idag =)

30-årsfest!

Jag vaknade kl 8 idag (varför kan man inte sova längre när man väl får?) klev upp och tvättade bort gårdagens smink, borstade tänderna och tog två alvedon, jag ska försöka sova lite mer sen så jag är piggare när barnen kommer hem

Igår var vi på Danaz 30-årsfest, den hölls i ett partytält brevid jättemysiga stugor alldeles vid vattnet, t.o.m utedasset var mysigt =) Vi bjöds på skitgod grillad mat och det var fullt av trevliga människor där, det gillar vi!
Jag är glad att jag inte badade badtunna eller i sjön heller för den delen, istället körde jag en dans till en instruktionsvideo som jag har lite ångest över idag, eftersom det alltid finns kameror i närheten borde jag veta bättre, men jag får väll bjuda på det då ;)
Vi åkte därifrån ganska så tidigt eftersom chauffören våran satt och sov i bilen. När vi kom hem "pratade" jag med toalettstolen en liten stund, sen däckade vi i sängen!
Jag ångrar även att jag hade uppsatt hår igår, tycker jag ser mycket tjockare ut då, men men det är väll så jag ser ut helt enkelt, bara att acceptera ;)

Längtar tills mina små gofisar kommer hem, idag blir det verkligen söndagsmys, vi ska köpa massa god mat och snacks till ikväll och så har vi faktiskt två bingolotter, haha, sen är det ju även premiär av Ensam mamma söker, det tycker jag och Stefan är bra =)

Nä nu måste jag dra upp Stefan ur sängen så han kan gå och köpa bakiscola till mig som han lovade att göra för en timme sedan!

Hoppas ni alla har haft en bra helg!

Här kommer lite bilder från gårdagen, en del är lite suddiga men det får ni leva med =)
















BM & donken

Har hunnit med ett besök hos min barnmorska idag för att kolla så att spiralen satt som den skulle, det gjorde den! Min snälla pappa följde med ner på stan och lekte med barnen inne på bvc medans jag fläkte upp benen för tanten!
När jag var klar så bjöd pappa på donken, jag lovar att jag fick stå i kö i minst en halvtimme, utan att överdriva, fy fan jag höll på att bli galen och kön brevid gick ju såklart mycket snabbare men eftersom det bara strömmade till mer och mer folk så fanns det inte en chans att byta, när jag kom fram till kassan så förstod jag genast varför våran kö gick i snigelfart, vilken inkompetent jävel, jag var tvungen och säga till om minst 5 grejer han hade glömt och ändå tog det typ 10 min för han och hämta det han faktiskt lyckades läsa av på skärmen! Han var säkert ny och jättestressad men varför ställer man då honom i kassan mitt under lunchruschen? Stackars han och stackars oss!
Jaja på väg därifrån börjar Leah tjata om grisen, jaha och vart fan var den då??? Till slut kom vi på att den säkert var kvar uppe på bvc så pappa sprang dit för att hämta den, och det var ju en jävla tur att vi hittade den! För er som inte vet så klarar sig inte Leah utan sin kära gosedjursgris som hon fick av sin gudmor när hon var liten bebis =)
Nu är vi iaf hemma igen, barnen däckade i vagnen och vi lyckades faktiskt bära upp båda utan att dom vaknade så nu funderar jag på om jag också ska lägga mig och vila en stund!

Imorrn ska vi på 30-årsfest =)




Idag fick kungen inviga nya polisstationen och jag fick inviga nya regnskyddet till vagnen, jaja =)

Leah dricker

Våran lilla prinsessa har en tendens att ofta ha sin lilla tunga utanför munnen, så här ser hon ut när hon dricker, sötnöt!


Bvc

Nu har vi precis kommit hem från stan, först var vi en sväng till bvc där Isak fick sina försenade 5-månaders sprutor, det gick bra fast han blev ju såklart ledsen när dom stack honom, han väger nu 7330 gram och är 69 lång, stora killen! Allt annat såg också bra ut =)  ( När Leah var lika gammal vägde hon 7400 gram & var 65 cm lång! )
Leah fick också följa med idag eftersom hon fick feber inatt igen och är hemma från dagis! När vi var klar på bvc och åkte ner i hissen så var det en tant som frågade om dom var tvillingar - Öhh nä =)

Efter bvc gick vi och hämtade syster/moster på hennes praktikplats så att vi kunde gå och luncha tillsammans!
Bjuder på lite bilder från idag...







Dagis och fika

Idag fick Leah gå på dagis och det gick faktiskt över förväntan att lämna henne, så skönt! Efter det så gick jag och Isak ner på stan för att möta upp Lena & Liam och Linda & Miio för en fika och lite surr, Isak somnade i vagnen och sov en bra stund men vaknade lagomt till lunchen!
Tack för idag tjejer, alltid lika trevligt i erat sällskap.

Nu har jag och barnen precis kommit hem och när jag hämtade Leah på dagis så sa hon - Ja lill inte åka hem! Så det känns ju bra att hon tyckte att det var roligt där idag och vill tillbaka, jag har varit lite orolig över att lämna henne efter att ha varit hemma så länge!
På vägen hem skulle Leah absolut gå så hon fick väll göra det då men efter en stund gick det bra att åka vagnen igen och vi kom ju hem bara en sisådär 30 min senare än vanligt, men vad gör väll det =)

Åh en sak till, jag tycker det är så jävla svårt att klä barnen rätt den här årstiden, ena stunden skiner solen sen blåser det kallt sen kommer regnet mm. Idag fick dom byta om på eftermiddagen för det vart så varmt så vi höll på att svettas ihjäl!



Lena`s Liam =)



Linda`s Miio =)



Min Isak =)


Leah på väg hem från dagis




...Dom snygga mammorna ville inte va med på bild ;)...

Muffins!

Nu har jag och barnen bakat bananmuffins, duktig vi =)

Dagens lunch



Ni fattar inte hur gott det var, jag blir nog en bra fru jag, haha!

gos

Leah passade på att hoppa ner i spjälsängen för att mysa lite när Isak vaknade från sin förmiddagssovning =)





Lägg märke till "Stig-Helmer frillan"


Tatuering

Igår var en jobbig dag med helt omöjliga ungar, men konstigt nog så blev Leah helt som vanligt och fick alldeles med hyperenergi och sprang runt och lekte så fort Stefan kom hem, hmm pappa roligare än mamma, nä det kan jag aldrig tro!
Leah blir hemma från dagis idag också men förhoppningsvis orkar hon gå imorrn! Jag skulle behöva en paus, nu har Leah varit hemma från dagis i nästan 3 månader, självklart har det varit jättemysigt men det tar ju lite energi att underhålla en vild tvååring och en 6-månaders bebis! Fast jag vet att det säkert kommer va skitjobbigt när jag ska lämna henne!

Häromdagen fick iaf Stefan en tatuering av sin dotter, snygg va!

Jag tyckte att han kunde tatuera den på riktigt eftersom vi är ju faktiskt fiskar både han & jag, det tyckte inte han!

RSS 2.0